НАЧАЛО Биткойн

Interactive Brokers добави търговия с Биткойн, Етериум и още две криптовалути

16.05.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Interactive Brokers добави търговия с Биткойн, Етериум и още две криптовалути

Interactive Brokers предизвика вълни във финансовия свят с неотдавнашното си стартиране на услуги за търговия с криптовалути в Обединеното кралство.

Този ход предлага на инвеститорите разнообразна гама от дигитални активи, включително Биткойн, Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш, наред с традиционните инвестиционни опции. Чрез интегрирането на дигитални активи в своята платформа Interactive Brokers има за цел да предостави на клиентите повишена гъвкавост и достъпност при управлението на техните портфейли.

Според Джералд Перес, главен изпълнителен директор на Interactive Brokers (U.K.) Limited, тази инициатива представлява значителна стъпка към свързването на традиционното финансиране с бързо развиващия се крипто пазар.

Клиентите вече могат безпроблемно да търгуват с криптовалути в рамките на една и съща платформа, използвана за традиционните ценни книжа, рационализирайки процеса на търговия и улеснявайки по-ефективното управление на портфейла.

По отношение на ценообразуването Interactive Brokers осигурява конкурентни цени за търговия с криптовалути, като комисионите варират от 0.12% до 0.18% от стойността на сделката и минимална такса за поръчка от $1.75.

Платформата също така набляга на регулаторното съответствие, като IBUK е регистрирана в Органа за финансово поведение като фирма за криптоактиви, гарантирайки спазването на изискванията за борба с прането на пари и финансовите регулаторни изисквания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Спад на новите Биткойн адреси – каква е причината?

Мрежата на Биткойн преживява значителен спад в създаването на нови адреси, достигайки най-ниското си ниво от юли 2018 г.

20.05.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Биткойн: Какво правят крипто китовете тази седмица

Активността на Биткойн (BTC) спадна до най-ниската си точка от началото на годината, тъй като криптовалутата установи нива на съпротива и подкрепа около границата от $65,000.

20.05.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.