НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

Според данни от веригата, забавянето на растежа на мрежата и дългосрочните притежатели, които искат да продадат дяловете си, могат да попречат на възстановяването на цената на SHIB.

Последните данни на Glassnode сочат към низходяща тенденция в броя на новите адреси в екосистемата на Шиба Ину от началото на март.

Понастоящем има само 1,759 нови адреса в сравнение с 4,575 адреса, регистрирани през февруари, което подчертава възможна липса на интерес към монетата или пренасочване към други дигитални активи.

Според Santiment дългосрочните притежатели на SHIB продават активите си, което води до значителни разпродажби и засилва натиска за понижаване на цените.

Освен това, данните от веригата разкриват забавяне на активните адреси, които представляват броя на потребителите, участващи в успешни транзакции в мрежата. Намаляването на броя на новите адреси в даден блокчейн може да означава липса на ентусиазъм за основните услуги на платформата, което потенциално може да представлява трудност за SHIB в близко бъдеще, освен ако тази тенденция не се обърне.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: “Доларът е тоалетна хартия” – Робърт Кийосаки


Последната актуализация показва, че броят на активните адреси при Шиба Ину през последните 30 дни се е стопил до 106,000, което показва намален интерес към използването на токена за транзакции. Спадът може да се дължи на неубедителното представяне на SHIB, което доведе до загубата на 18.65% от стойността за същия период.

Пазарните анализатори и инвеститорите размишляват дали SHIB може да се възстанови скоро. Въпреки впечатляващия скок от 5,000% в темпа на изгаряне на SHIB, стойността на токена остана непроменена през последните две седмици. Ако меме криптовалутата надмине нивото си на съпротива от $0.000012, това може да подтикне бичите инвеститори да си възвърнат контрола и да поддържат ръст на цената.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

Докато Биткойн и Monero се подготвят за бичи моменти, то Collateral Network задминава и двете, като родната монета на мрежата, COLT е подготвена за 3,000% скок по време на предварителната продажба!

юни 2, 2023 10:27 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.