НАЧАЛО Алткойни

Шиба ину: Binance разкри SHIB резервите си в опит да възстанови доверието

март 9, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба ину: Binance разкри SHIB резервите си в опит да възстанови доверието

Binance, най-голямата криптоборса в света, разкри подробности за своята система за резерви, за да покаже големите наличности на Шиба Ину (SHIB).

Шиба Ину, меме монета, създадена от мистериозен субект наречен “Ryoshi” през 2020 г., е замислена като конкурент на Dogecoin.

В края на 2021 г. Шиба Ину претърпя забележителен скок от над 60,000,000% за по-малко от година, което превърна токена в едно от най-бързите реализирани рекордни увеличения на цената на активите. За разлика от Dogecoin, който работи на собствен блокчейн, SHIB е токeн, базиран на Етериум (ETH), който предоставя на създателите си по-голяма гъвкавост по отношение на случаите на използване.

Резерви на Binance

В неотдавнашна публикация в блога си Binance заяви, че държи криптовалутни активи на стойност над $63 милиарда на своите клиенти.

Според техния доклад към 1 март Binance държи 76,737,751,676.039 SHIB на стойност над $843.3 милиона в нетен баланс на клиенти, докато балансът ѝ във веригата от 78,546,133,520.601 SHIB е на стойност над $863.2 милиона.

Това показва, че Binance разполага с достатъчно резерви, за да покрие всички тегления на клиенти. След срива на FTX през 2022 г. крипто борсите се постараха да предоставят отчети за доказване на резервите, за да осигурят прозрачност и да възвърнат доверието на потребителите.

Binance публикува първия си отчет за доказателство за резерви през ноември 2022 г. и обеща да поддържа активите 1:1 за всички свои потребители.

Стартиране на Shibarium

По-рано тази седмица разработчиците на Шиба Ину съобщиха, че дългоочакваният блокчейн Shibarium ще пусне своята бета версия за мрежата от втори слой тази седмица.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо Биткойн отново падна под $22,000?


Въвеждането на Shibarium може да засили основната сила на Шиба Ину, която беше създадена по време на предишния бичи пазар. Оттогава актива се опитва да се ребрандира като легитимен проект като създава своя собствена блокчейн мрежа и dApp екосистема.

Към момента на писане на статията SHIB се търгува на цена от $0.00001125, след като поскъпна с 4.6% през последните 24 часа. Понастоящем меме монетата има изумителна пазарна капитализация от над $6 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене