НАЧАЛО Биткойн

Шефът на deVere купува Биткойн (BTC)

септември 13, 2022 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шефът на deVere купува Биткойн (BTC)

Директорът на Devere Group потвърди, че купува Биткойн (BTC) в блог публикация от тази седмица, без да се притеснява от продължаващия мечи пазар на криптовалутите.

Главният изпълнителен директор на фирмата за финансово консултиране и управление на активи Devere Group Найджъл Грийн потвърди, че купува Биткойн.

В блог публикация от тази седмица, изпълнителният директор изложи различни причини, поради които е трупал още BTC на фона на разпродажбата на криптопазара.

Найджъл обясни, че купува Биткойн, защото остава оптимист за дългосрочния прогрес на пазара на криптовалути.

В един все по-технологичен и глобализиран свят “има смисъл да се държат дигитални, безгранични, децентрализирани валути”, заяви главният изпълнителен директор.

Грийн каза, че неотдавнашната активност на крипто китовете го кара да бъде оптимист по отношение на Биткойн. Според него те може би се подготвят да навлязат отново на пазара след период на продажби.

Продължаващата сила на щатския долар, която е резултат от затягането на политиката на Федералния резерв на САЩ, е друга причина, поради която Грийн се възползва от спада на Биткойн.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои финален спад на пазара, твърди CEO-то на deVere Group


Грийн няколко пъти е споделял бичи прогнози за цената на Биткойн. През юни тази година той прогнозира значителен възход за криптовалутата.

Главният изпълнителен директор на Devere уточнява, като каза, че големите инвеститори, известни като “китове”, продават напоследък, което води до понижаване на пазарната цена, което им дава възможност да купят отново на по-ниска цена.

Той заяви:

Пазарните анализатори твърдят, че негативното ценово действие на Биткойн може да се дължи на макроикономическите условия в САЩ, продължаващия конфликт между Русия и Украйна, нарастващата инфлация и повишаващите се лихвени проценти.

Въпреки това Грийн уточни, че като инвеститор няма нищо против краткосрочната волатилност в замяна на дългосрочни печалби.

Подобно на много други сериозни инвеститори в криптовалути, аз купувам спада. Приемам тази краткосрочна волатилност за по-дългосрочни печалби.

Главният изпълнителен директор на Devere заяви, че броят на адресите на Биткойн китовете се е увеличил през последния месец. Според него главната водеща дигитална валута и други големи крипто активи в момента се търгуват с отстъпка и имат огромен потенциал за растеж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Етериум срещу Биткойн: Анализатор оценява потенциала на алткойна да задмине BTC

Бенджамин Коуен, стратег по криптовалутите, споделя своите виждания за потенциалното представяне на Етериум (ETH) в сравнение с Биткойн (BTC) в бъдеще.

май 31, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.