НАЧАЛО Биткойн

Предстои финален спад на пазара, твърди CEO-то на deVere Group

21.07.2022 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои финален спад на пазара, твърди CEO-то на deVere Group

Найджъл Грийн - главният изпълнителен директор на deVere Group - е оптимист за крипто пазара в дългосрочен план.

Грийн призна, че крипто активите преживяват тежък период, но вярва, че техните цени в крайна сметка ще се повишат.


През последните месеци настъпи труден момент за пазара на криптовалути, който, подобно на всички рискови активи, включително акциите, беше засегнат от вълна от мрачни настроения сред инвеститорите, основани наред с другото на страховете от забавяне на световната икономика, инфлацията и геополитическите фактори.

Крипто все още не е излязло от гората, като може би предстои малък и последен [спад] преди значителен ценови скок към края на годината.


Главният изпълнителен директор на deVere Group твърди, че на тези по-ниски цени най-голямата криптовалута ще привлече купувачи.


Хората започват да осъзнават, че очевидно продължават да съществуват насрещни ветрове за икономиките по света, но че някои качествени активи, като Биткойн, в момента са евтини.

Доверието се завръща на всички пазари.


Конкретно по отношение на Биткойн хората оценяват присъщата сегашна и бъдеща стойност на цифровите, безгранични, глобални валути и ще започнат да се движат сега, за да се възползват от сегашните по-ниски цени.


Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital – Майк Новограц – наскоро сподели подобно мнение по време на интервю за Bloomberg. Той твърди, че има големи инвеститори, които разглеждат Биткойн на текущите му цени като възможност.


Макар че това е спънка по пътя към приемането, със сигурност не е обратен завой.

Продължаваме да виждаме институции в Европа, Близкия изток и САЩ, които все още не са се включили, да гледат на това като на възможност.


Новограц каза, че поради риска от запазване на високата инфлация твърдите активи като Биткойн ще изпъкнат като запас от стойност.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Някой купи Етериум (ETH) фючърси за $1.7 милиарда

Найджъл Грийн също така сподели, че е много вероятно Биткойн да бъде относително по-малко волатилен през следващите няколко месеца. Това отразява мнението на други анализатори, които предвиждат финален спад и период на консолидация.


Тъй като [вълнението около] безплатните пари отминава, можем да видим реалната стойност на активите.

И въпреки че се понижи с 50% от върха си от ноември, предизвикана от шумотевицата и горещината, Биткойн остава най-добре представящият се клас активи за десетилетието.


През следващите няколко месеца очакваме по-малко високооктанова, по-стабилна и продължителна възходяща траектория за Биткойн.


Днес Биткойн се отдръпна леко, след като Tesla обяви, че е продала 75% от своя Биткойн. Илон Мъск изясни, че компанията е искала да увеличи фиатните си резерви. Въпреки продажбата цената на актива остава над $22,000.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Рапърт Drake загуби $500,000 в Биткойн залози

Drake, известен канадски рапър, претърпя значителни загуби след неуспешни залози на спортни събития, осъществени чрез Биткойн (BTC).

18.06.2024 13:30 1 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.