НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще има затишие преди бурята за Етериум, твърди анализатор

МАЙ. 15, 2022 14:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще има затишие преди бурята за Етериум, твърди анализатор

Широко следван крипто анализатор и търговец сподели, че очаква водещата платформа за смарт договори Етериум да бъде стъпка зад Биткойн през следващите месеци, преди да направи огромно завръщане.

Псевдонимният анализатор Credible каза на своите 331,300 последователи в Twitter, че следи графиката на Етериум срещу Биткойн, за да предвиди как ще се представят двата най-големи крипто актива през следващите няколко месеца.


Според крипто стратега, двойката ETH/BTC може да губи близо 30% от стойността си през следващите два месеца, което предполага, че Биткойн вероятно ще надмине Етериум по представяне в краткосрочен и средносрочен план.


“BTC падна, но ETH/BTC все още не се срива. Все още очакваме ETH/BTC да стигне до червената линия, но ако капитулацията на BTC не го направи, какво ще направи? Според мен този спад на BTC не беше нашата ‘главен’ пъмп или дъмп – той беше предшественикът му. Предшественикът на нашата пета вълна. BTC.”

Image


Credible смята, че ETH/BTC ще се коригира до около 0.048 BTC ($1,435) до юли, преди да достигне дъно и да направи силно рали до 0.09 BTC ($2,691) към края на годината.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ще се възстанови ли LUNA?

Що се отнася до това какво може да накара Етериум да се представи по-добре от Биткойн през следващите месеци, Credible вярва, че BTC се подготвя за своята пета вълна, последно рали, което може да тласне кралската криптовалута към нови върхове за всички времена.


“Мислите ми за доминантността на BTC в този момент. Накратко – BTC превъзхожда по представяне по време на началните етапи на нашия последен импулс от пета вълна. Алткойните открадват шоуто след това като BTC стигне връх. Доминантността прави ново дъно за всички времена, преди всичко това да свърши.”

Image


Credible използва теорията на вълните на Елиът, подход за технически анализ, който предсказва бъдещо ценово действие, като следва психологията на тълпата, която има тенденция да се проявява във вълни. Крипто стратегът казва от месеци, че BTC все още е подготвен за последен крак или пета вълна, преди голям обрат на пазара.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Копаенето на Биткойн (BTC) вече не консумира толкова много енергия

Според индекса текущото потребление на енергия от Биткойн е 10.65 гигавата, което е значително по-малко от 14.34 гигавата на 6 юни. Това означава, че годишното му потребление е на стойност 93.33 терав...
ЮНИ. 27, 2022 09:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда дългосрочните перспективи на Биткойн

‘Dave the Wave’ казва на своите 118,000 последователи в Twitter, че въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC), Биткойн потенциално може да стане свидетел на увеличение от над ...
ЮНИ. 26, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн има най-големия BTC кит след скорошна покупка

Според платформата за крипто данни BitInfoCharts китът е добавил 2,554 монети в серия от транзакции от 14 юни насам.Между 14 юни и 18 юни китът е закупил 1,698 BTC на стойност $36.62 милиона. Оттогава...
ЮНИ. 25, 2022 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Неговата времева рамка обаче е изключително гъвкава.Главният изпълнителен директор на Binance Чанпенг Джао каза пред The Guardian, че може да отнеме от няколко месеца до няколко години, преди водещата...
ЮНИ. 24, 2022 02:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света