НАЧАЛО Биткойн

Ще има затишие преди бурята за Етериум, твърди анализатор

май 15, 2022 14:31 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще има затишие преди бурята за Етериум, твърди анализатор

Широко следван крипто анализатор и търговец сподели, че очаква водещата платформа за смарт договори Етериум да бъде стъпка зад Биткойн през следващите месеци, преди да направи огромно завръщане.

Псевдонимният анализатор Credible каза на своите 331,300 последователи в Twitter, че следи графиката на Етериум срещу Биткойн, за да предвиди как ще се представят двата най-големи крипто актива през следващите няколко месеца.

Според крипто стратега, двойката ETH/BTC може да губи близо 30% от стойността си през следващите два месеца, което предполага, че Биткойн вероятно ще надмине Етериум по представяне в краткосрочен и средносрочен план.

“BTC падна, но ETH/BTC все още не се срива. Все още очакваме ETH/BTC да стигне до червената линия, но ако капитулацията на BTC не го направи, какво ще направи? Според мен този спад на BTC не беше нашата ‘главен’ пъмп или дъмп – той беше предшественикът му. Предшественикът на нашата пета вълна. BTC.”

Image


Credible смята, че ETH/BTC ще се коригира до около 0.048 BTC ($1,435) до юли, преди да достигне дъно и да направи силно рали до 0.09 BTC ($2,691) към края на годината.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ще се възстанови ли LUNA?

Що се отнася до това какво може да накара Етериум да се представи по-добре от Биткойн през следващите месеци, Credible вярва, че BTC се подготвя за своята пета вълна, последно рали, което може да тласне кралската криптовалута към нови върхове за всички времена.

“Мислите ми за доминантността на BTC в този момент. Накратко – BTC превъзхожда по представяне по време на началните етапи на нашия последен импулс от пета вълна. Алткойните открадват шоуто след това като BTC стигне връх. Доминантността прави ново дъно за всички времена, преди всичко това да свърши.”

Image


Credible използва теорията на вълните на Елиът, подход за технически анализ, който предсказва бъдещо ценово действие, като следва психологията на тълпата, която има тенденция да се проявява във вълни. Крипто стратегът казва от месеци, че BTC все още е подготвен за последен крак или пета вълна, преди голям обрат на пазара.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

август 19, 2022 21:45 1 мин. четене

Биткойн миньорите продадоха масивни количества BTC

Изглежда Биткойн миньорите са разпродали значително количество монети.

август 19, 2022 20:24 1 мин. четене

Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

Популярен анализатор представя какво може да се случи на хоризонта с един от най-големите проекти в крипто пространството.

август 19, 2022 19:21 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене