НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ще се възстанови ли LUNA?

МАЙ. 14, 2022 19:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще се възстанови ли LUNA?

Трудно е да се има вяра в Terra в момента.

Мрежата стана обект на дискусия по време на голям срив на цените тази седмица. 


До Куон, основателят на мрежата Terra, изглежда все още мисли, че може да има възстановяване. Той се опитва да успокои инвеститорите, откакто проектът започна сериозно да пропада. Той прави това чрез тристранния подход на разработчиците към спасяването на продукта.


Първите две части на плана включват голямо изгаряне на TerraUSD (UST-USD), за да стабилизира токена обратно на $1. Над 371 милиона UST в мрежата на Етериум (ETH-USD) ще бъдат изгорени, както и всички UST, останали в пула на общността на Terra. Третата част от този план включва залагане на 240 милиона LUNA, за да се стабилизира управлението и да се даде на един голям притежател да завземе контрол над мрежата.


В допълнение към тези планове, разработчиците приемат и предложение на общността за увеличаване на скоростта на изгаряне на UST. Освен това те временно спряха напълно блокчейна, замразявайки всички неуредени транзакции. Това бе направено, за да се попречи на потребителите да се възползват от ниската цена на LUNA и да изкупят прекалено много токени наведнъж.


Докато криптовалутата LUNA сега се търгува около $0.0004, инвеститорите може да се откажат от мрежата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн 'оправя инфлацията', твърди автор

Може ли този план на До Куон да спаси мрежата на Terra?


Мнозина се съмняват. Изглежда, че повечето дискусии за мрежата онлайн са доста негативни, като много инвеститори вече смятат проекта за мъртъв. Тревър Дженевайн от The Motley Fool съветва инвеститорите да странят от LUNA сега, дори на тази изключително ниска цена. Уебсайтовете за прогнозиране на цените като CoinPriceForecast и DigitalCoinPrice също не виждат възможности за растеж на мрежата на хоризонта. Двата сайта предвиждат цена в края на годината съответно от 6 цента и под 1 цент за LUNA.


Други все още имат известна надежда за мрежата. Уебсайтът за крипто анализ InvestingCube каза, че възстановяването на цената на LUNA е съвсем възможно. Докладът предполага, че връщането на UST до $1 може да катализира печалбата на LUNA, позволявайки му да си върне основата. 


Сайтът за прогнозиране на цените WalletInvestor остава изключително оптимистичен със своята 12-месечна прогноза за LUNA. Според тях монетата може да достигне $151 до май 2023 г. Междувременно партньорската агенция Gov Capital прогнозира цена от $108 за монетата за същия период от време.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (30)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano с поредното важно постижение преди хард форка

"Днес имаме удоволствието да съобщим, че екипът на IOG успешно маркира и пусна нод на Cardano 1.35.0, за който можем да потвърдим, че ще бъде последният кандидат за пускането на основната мрежа Vasil"...
ЮНИ. 27, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум и Solana са позиционирани за значителни печалби, твърди трейдър

Псевдонимният анализатор ‘DonAlt’ каза на своите последователи в Twitter, че очаква Етериум да стартира рали от близо 80%, ако успее да се задържи над месечното си ниво на подкрепа.Месечната подкрепа ...
ЮНИ. 27, 2022 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко XRP остават в портфейла на съоснователя на Ripple и Stellar?

We are now officially at less then 1 month until Jed McCalebs taco stand account is empty of $XRP. https://t.co/lS9kfCwK08— Rob XRP ☀️ (@robxrp1) June 25, 2022Според съобщенията МакКейлъб е започнал д...
ЮНИ. 27, 2022 08:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Sandbox (SAND) скочи с 13% след важна новина за метавселената

През последните 24 часа SAND скочи с около 12% до $1.31 към момента на писане на статията, според данни, предоставени от CoinMarketCap. За същия период, токенът MANA на Decentraland е поскъпнал с 4.29...
ЮНИ. 26, 2022 14:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света