НАЧАЛО Биткойн

Сега може да е идеалният момент за Биткойн трейдърите според директора на VanEck

ноември 1, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сега може да е идеалният момент за Биткойн трейдърите според директора на VanEck

Главният изпълнителен директор на VanEck, голямо дружество за управление на активи, смята, че с наближаването на 2024 г. условията за криптовалутите стават изключително благоприятни.

В неотдавнашно интервю за подкаста “Empire” Ян ван Ек изрази мнението си, че Биткойн вероятно е затвърдил позицията си на основна алтернатива на златото. Той вижда почти идеална възможност за търговия за биковете, които се насочват към следващата година.

Макар и да признава възможността цялото крипто пространство да е спекулативно, както смятат някои хора, които възприемат крипто технологиите, той подчерта необходимостта да се помисли за бъдещето.

Според него, ако Биткойн наистина се е утвърдил като надеждна алтернатива, подобно на среброто спрямо платината във връзка със съхраняването на стойността на златото, тогава настройката за търговия е почти перфектна.

Ван Ек изтъкна няколко фактора, които допринасят за бичата перспектива за Биткойн и криптовалутите през 2024 г. Те включват потенциална промяна в политиката на Федералния резерв, предстоящото халвинг събитие на Биткойн и недостига на останалите продавачи.

Той изтъкна промените в политиката на Федералния резерв или приближаването на края на нейния подход, заедно с халвинг събитието на Биткойн, както и други несигурности. Освен това той отбеляза обширната ликвидация, която е настъпила на пазара.

Черпейки от опита си, той спомена ситуации като срива на дълга на развиващите се пазари, при който облигации, емитирани от държави, се търгуват на много ниски стойности. Това доведе до широко разпространена ликвидация и липса на пазарна инфраструктура. Той се позова и на неотдавнашния разказ, свързан с фалита на FTX и ликвидацията на техния портфейл.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн премина $41,000 – защо крипто пазарът е на зелено днес?

Биткойна, който достигна годишен връх от $41,700, с което олатилният криптопазар привлече широко внимание както от страна на инвеститори, така и от страна на ентусиасти и анализатори.

декември 4, 2023 9:00 2 мин. четене

БРИКС, Биткойн и злато – предстои тежка година за долара

През изминалата година Съединените щати бяха изправени пред сериозни икономически предизвикателства, борейки се с инфлацията и стремейки се да стабилизират финансовото си състояние в условията на глобални колебания.

декември 4, 2023 8:00 3 мин. четене

Биткойн проби над $40,000 след 6% скок на цената през последната седмица

Биткойн (BTC) продължава бичия си тренд, покорявайки едно след друго ключови нива и отразявайки оптимизма на инвеститорите.

декември 4, 2023 0:46 2 мин. четене

Добър момент ли са коледните празници за покупка на Биткойн според милиардера Тим Дрейпър

Тъй като през април 2024 г. предстои халвинг на Биткойн (BTC), в съчетание с потенциалното понижение на лихвените проценти в САЩ и вероятната поява на спот Биткойн ETF, има очевидни катализатори, които стимулират развитието на активът.

декември 3, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.