НАЧАЛО Биткойн

Ето кога най-вероятно ще видим одобрението Биткойн ETF

ноември 1, 2023 10:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога най-вероятно ще видим одобрението Биткойн ETF

От Bernstein Research изразиха оптимизъм, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) вероятно ще даде одобрение в началото на януари.

Независимият изследователски отдел на глобалната компания за управление на активи AllianceBernstein посочи, че очакваният краен срок, в който SEC ще одобри встъпителния спот Биткойн ETF, е 10 януари 2024 г.

В съответствие с доклада на Bernstein Research:

Пазарът очакваше с нетърпение отговора на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на присъдата на Grayscale. Като се има предвид решението на SEC да не оспорва и активното им участие в предоставянето на обратна връзка по заявленията за ETF, вероятността за одобрение до крайния срок 10 януари изглежда значително по-голяма.

Освен това Нийл Майтра, партньор в Wilson Sonsini и бивш член на крипто отдела на председателя на SEC Гари Генслер, наскоро предположи, че спот ETF за Биткойн може да стане реалност до няколко месеца.

Струва си да се отбележи, че в крипто индустрията се наблюдава рязко нарастване на броя на новите заявления за спот Биткойн ETF. Тези заявления, заедно с това на Grayscale, идват от структури като BlackRock, ARK Investment Management, Fidelity, Bitwise, VanEck, Wisdomtree и Invesco (NYSE: IVZ). Самият председател на SEC потвърди, че в момента се разглеждат осем до десет потенциални заявки за Биткойн продукти, търгувани на борсата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като “Doctor Profit”, който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

декември 10, 2023 20:00 1 мин. четене

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.