НАЧАЛО Други

SEC срещу Ripple: Няма да се стигне до споразумение, твърди Дж. Дийтън

януари 3, 2023 20:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC срещу Ripple: Няма да се стигне до споразумение, твърди Дж. Дийтън

Цялата криптообщност очаква с нетърпение окончателния край на дългогодишния съдебен процес между Ripple и Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ.

Междувременно съдът все още не е изготвил обобщено съдебно решение по делото. Адвокатът на притежателите на XRP обаче се отказа от прогнозата си за това какъв може да бъде краят на съдебното дело.

Ще се стигне ли до споразумение?

Адвокат Джон Дийтън, пусна анкета в Twitter за потребителите, за да види какво мислят за резултата от съдебния процес срещу Ripple. Около 60% от гласувалите смятат, че ще се стигне до споразумение. Адвокатът обаче не вярва в същото.

Дийтън, който фигурира в делото като приятел на съда (Amicus Curiae), заяви, че преди година е смятал, че е вероятно да се стигне до споразумение, тъй като Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ не е искала да разкрие документите, свързани с речта на бившия председател на SEC Уилям Хинман и електронните писма. Комисията обаче се отказа от претенцията си и предостави документите на Ripple и ответниците.

Сега адвокатът на Ripple смята, че делото приближава своя край.

Колко важни са документите на Хинман?

Според адвоката, ако тези имейли са били много ценни за Ripple и са могли да навредят на SEC, тогава Kомисията е щяла да се споразумее, преди да ги предаде. Това обаче не се е случило и сега Ripple се позовава на имейлите на Хинман в своите документи за възражение.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лоши новини за пазара – голяма част от търговията с криптовалути може да е фалшива


SEC дори е поискала от съдията да запечата документите на Хинман и сега тя (Анализа Торес) трябва да реши дали тези имейли и документи ще станат „съдебни документи“. Съдията може да нареди на SEC да подаде тези меморандуми, които да бъдат внесени в публичния архив с някои редакции.

Дийтън добави, че има голяма вероятност съдия Торес да не се позове на имейлите или проектите на Хинман в решението и да приеме жалбата на SEC. Тя вече е намекнала, че тези бележки са от значение само за импийчмънт.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене