НАЧАЛО Други

SEC отнема лиценза на крипто стартъп, подкрепен от рапъра “The Game”

март 10, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC отнема лиценза на крипто стартъп, подкрепен от рапъра “The Game”

Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) отне лиценза на ParagonCoin Limited, крипто стартъп, фокусиран върху индустрията с марихуана, заради нарушаване на законите за ценните книжа.

SEC откри, че дружеството е в неизпълнение на задълженията си, след като не е подало периодични отчети и потвърди обвиненията срещу фирмата.

Производството започна през февруари 2022 г. и беше разкрито, че последното подаване на информация от компанията е от март 2019 г., което показва загуба от над $10 милиона през 2018 г.

Комисията също така установи, че дружеството е пренебрегнало писмо за просрочие и не е отговорило на нейната заповед за образуване на производство през февруари 2022 г.

Освен това ръководителите на компанията, включително Джейсън Терел Тейлър, по-известен като “The Game” (или Играта), са били отговорни за повече от $12 милиона в колективен иск през 2021 г.

В иска се твърди, че стартъпът е нарушил законите за ценните книжа по време на първичното си предлагане на монети (ICO) на стойност $70 милиона през 2017 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Правителството на САЩ прехвърля конфискувани 40,000 BTC – има ли риск за цената?


За разлика от него, популярният рапър Snoop Dogg, който се превърна в лице на Web3, има по-голям успех. Легендарният изпълнител обяви няколко партньорства в пространството на Web3 и сега е съосновател на платформа за стрийминг на живо, задвижвана от Web3, наречена Shiller.

Snoop Dogg и Eminem се присъединиха към света на криптовалутите и представиха своите Bored Ape Yacht Club NFT в музикалния видеоклип към песента си “From The D 2 The LBC”. Във видеоклипа двамата рапъри бяха показани като своите анимирани герои в стил Bored-Ape.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ще видим агресивно приемане на крипто от големите играчи – Оливър Линч

Оливър Линч, главен изпълнителен директор на Bittrex Global, е оптимист за бъдещето на крипто индустрията.

март 22, 2023 11:00 2 мин. четене

DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска със спорове относно ръководството, тъй като член на екипа се опитва да пусне токен без одобрението на по-широката група.

март 22, 2023 9:00 2 мин. четене

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене