НАЧАЛО Алткойни

SEC отложи още 2 заявления за спот Етериум ETF

07.02.2024 9:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC отложи още 2 заявления за спот Етериум ETF

Според последните данни Комисията по ценните книжа и борсите е решила да забави обработката на заявлението за спот Етериум (ETH) борсово търгувания фонд (ETF) на Invesco и Galaxy.

Това отлагане се отнася конкретно до предложената промяна на правилата, целяща да даде възможност на Cboe BZX да листва и търгува с акции на фонда.

Предложеното изменение на правилата беше официално обявено за обществено обсъждане във Федералния регистър на 8 ноември 2023 г., както подчертават от SEC.

Въпреки това агенцията се въздържа да посочи каквито и да било окончателни срокове към момента. Тя изтъкна, че коментарите трябва да бъдат представени в рамките на 21 дни от публикуването във Федералния регистър, а противоположните коментари трябва да бъдат представени в рамките на 35 дни след това.

Джеймс Сейфарт, специалист по ETF в Bloomberg, коментира въпроса, като заяви, че решението на SEC да отложи ETF за Етериум на Invesco и Galaxy е било доста очаквано. Освен това според него се очакват допълнителни забавяния през следващите месеци. Той добави още, че критичната дата в контекста на спотовите ETF-и за Етериум понастоящем е 23 май, когато се очаква окончателното решение за VanEck.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.