НАЧАЛО Алткойни

Robinhood влиза в партньорство с крипто портфейла Metamask

07.02.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood влиза в партньорство с крипто портфейла Metamask

Портфейлът за самостоятелно попечителство MetaMask вече позволява на потребителите да купуват криптовалути чрез популярната онлайн платформа за търговия Robinhood, заяви разработчикът на MetaMask, Consensysм, в прессъобщение във вторник.

Благодарение на интеграцията потребителите на MetaMask могат да купуват дигитални активи, използвайки потока от поръчки на Robinhood, а притежателите на акаунти в Robinhood могат да финансират и прехвърлят своите криптоактиви в портфейла си MetaMask.

Предложението е резултат от интегрирането на MetaMask в платформата за търговия на фиатни криптовалути, наречена Robinhood Connect, като доставчик на услуги в своята функция “Buy Crypto“.

През април Robinhood пусна своя собствена функция като инструмент, с който потребителите могат да захранват своите крипто портфейли, без да се налага да напускат децентрализираното приложение.

Знаем, че потребителите на криптовалути и интернет искат по-голям контрол и собственост”, казва Лоренцо Сантос, старши продуктов мениджър в Consensys, в прессъобщението.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.