НАЧАЛО Алткойни

SEC оставя Етериум ETF на заден план

26.01.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC оставя Етериум ETF на заден план

След одобрението на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF), вниманието се насочи към предложенията за спот Етериум (ETH) ETF, подадени до SEC.

Институциите, които изиграха ключова роля в осигуряването на одобрението на спот ETF за BTC, сега са начело на стремежа към спот ETF за ETH.

На 24 януари BlackRock, един от най-големите мениджъри на активи в света, който наскоро получи одобрение за своя спот BTC ETF, се сблъска с неуспех при получаването на зелена светлина от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) за ETH ETF.

Въпреки усилията на компанията, документ, публикуван от SEC в четвъртък, разкрива, че регулаторният орган е решил да удължи срока за вземане на решение с още 45 дни.

Струва си да се отбележи, че удължаването на решението за заявлението на BlackRock не е изолиран случай. Fidelity, друга голяма институция, също получи подобен отговор от SEC по отношение на предложението си за спот ETH ETF. Този модел показва, че други заявления също могат да срещнат подобни забавяния.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

25 държави ще позволят плащания с Shiba Inu (SHIB)

Плащанията със Shiba Inu (SHIB) са позиционирани така, че да придобият по-голяма популярност в приблизително 25 държави по света след неотдавнашното сътрудничество между две известни структури за финансови услуги – Apcopay и CoinPayments.

25.02.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.