Home

SEC обяви кога може да се очаква окончателното решение за спот Етериум ETF

13.06.2024 18:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC обяви кога може да се очаква окончателното решение за спот Етериум ETF

Според репортера на Fox Елинор Терет Гари Генслър е казал на сенатор Бил Хагерти, че очаква одобрението на S-1 заявленията за спот Етериум ETF да приключи до края на лятото. Най-общо казано, лятото в Съединените щати се отнася за периода от юни до август

Председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) Гари Генслър предполагаемо е дал яснота за крайния срок относно одобрението на S-1 заявленията за спот Етериум ETF.

Както е известно, през май Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) одобри 19b-4 заявления, но преди ETH ETF да започнат да се търгуват, SEC трябва да одобри и S-1 заявленията.

Докато пазарните анализатори смятаха, че одобрението на заявленията чаканите документи ще дойде през юни и юли, изявлението на Генслер им даде надежда, че са в правнила посока.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.