Home

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

13.06.2024 12:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

Binance наскоро обяви, че децентрализираната мрежа за изкуствен интелект io.net (IO) ще бъде достъпна за търговия на нейната платформа.

Binance допълнително ще добави IO не само на Binance Margin, Binance Futures, но и на Binance Auto-Invest в различни часове, които ще бъдат между 11 юни и 13 юни в момента. IO сега се оценява на $5.69, което представлява 46.6% увеличение през последните 24 часа.

След съобщението на Binance, IO токенът, който има пазарна капитализация от над $534 милиона, достигна рекордната цена от $5.4. Проектът io.net има основната цел да създаде децентрализирана изчислителна мрежа, която ще предостави на инженерите за машинно обучение достъп до разпределени облачни клъстери на по-ниска цена.

Една от инициативите е да помогне на доставчиците на облачни услуги да решат проблемите с високите разходи и дългите времена на изчакване за свързване с хардуер:

„Предвиждаме IO като валута на изчисленията, източник на енергия за екосистема от продукти и услуги, които позволяват използването на компютри както като ресурс, така и като актив.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.