НАЧАЛО Крипто Крими

SafeMoon ще продължат да разработват проекта, въпреки обвиненията

ноември 4, 2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SafeMoon ще продължат да разработват проекта, въпреки обвиненията

През 2022 г. престъпленията, свързани с криптовалути, са се увеличили рязко и са довели до загуби за над $20.1 милиарда.

SafeMoon, актуален криптопроект, е изправен пред обвинения, свързани с ценни книжа и измами срещу ръководителите си. Въпреки това SafeMoon е решен да преследва целите си за DeFi иновации.

След обвиненията срещу основателя Кайл Наги, главния изпълнителен директор Джон Карони и техническия директор Томас Смит SafeMoon потвърди ангажимента си към своите цели. Те приемат жалбата сериозно и планират да отговорят на опасенията на общността, след като получат повече информация.

SEC и ФБР съвместно обвиниха ръководителите на SafeMoon в популяризиране на нерегистрирани ценни книжа, злоупотреба със средства на инвеститорите и предоставяне на невярна информация за “заключен ликвиден пул“.

Въпреки че преди това се разпространяваха слухове за незаконно присвояване на средства, непоколебимите поддръжници на SafeMoon стояха настрана.

След повдигането на федералните обвинения положителните настроения отслабнаха. В публикация в Reddit се изразява недоверие към намерението на SafeMoon да продължи дейността си, след като от компанията заявиха следното:

Междувременно нашите екипи продължават да работят и ние продължаваме да се фокусираме върху това да предоставяме услуги на нашите потребители, да изграждаме нашата визия и да напредваме в изпълнението на нашата мисия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Oснователят на Terra Luna най-вероятно ще бъде екстрадиран в САЩ

Според запознати източници висшият служител на правосъдието на Черна гора е изразил намерение да екстрадира До Куон, спорна фигура в сферата на криптовалутите, в САЩ, а не в Южна Корея.

декември 7, 2023 18:14 1 мин. четене

Украйна: Арестуваха държавен служител за присвояването на $1.5 милиона в крипто

Висшият антикорупционен съд в Украйна отне от бившия шеф на Държавната служба за специални комуникации на Украйна (SSSCIP) $1.5 милиона в криптовалути – по-специално Tether (USDT), TRON (TRX) и Биткойн (BTC).

декември 3, 2023 14:00 2 мин. четене

Кристиано Роналдо може да се наложи да плати $750,000 заради партньорството си с Binance

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо се оказа в интересна ситуация и може да се наложи да се споразумее в съда за огромна сума заради популяризирането на Binance, която по-рано се съгласи да плати огромна глоба от $4.3 милиарда и да освободи главния си изпълнителен директор Чанпен Джао като част от споразумение с регулаторните органи на САЩ.

декември 1, 2023 21:00 1 мин. четене

Хакер на нашумял блокчейн проект иска пълен контрол над мрежата

KyberSwap, агрегатор на децентрализирана борса (DEX) и протокол за ликвидност, който е в основата на ликвидния хъб на мрежата Kyber, стана жертва на целенасочен експлойт. 

декември 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.