Home

Робърт Кийосаки прогнозира големи печалби за Биткойн – ето защо

11.07.2024 11:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки прогнозира големи печалби за Биткойн – ето защо

Известният инвеститор Робърт Кийосаки изрази силна подкрепа за Биткойн (BTC) и златото на фона на последните пазарни печалби.

В неотдавнашна публикация в социалната медия Х (Twitter) Кийосаки подчерта значението на тези активи като хранилища на стойност, призовавайки инвеститорите да не ги пропускат при сегашните пазарни условия. Той изтъкна ролята на Биткойн в институционалните инвестиции, оприличавайки пазарната динамика на сложна игра с карти, в която стратегическите ходове могат да доведат до успех.

Подкрепата на Кийосаки откроява устойчивостта и привлекателността на Биткойн като средство за хеджиране срещу икономическата несигурност. Той отбеляза неотдавнашното постепенно възстановяване на цената на актива и потенциала му да запази инерцията си, подкрепен от институционалния интерес и одобрението на Биткойн ETF по-рано тази година. Въпреки колебанията като последните BTC разпродажби в Германия , оптимизмът преобладава в търговията в средата на седмицата, като криптовалутите демонстрират нова сила.

Очарованието на Биткойн като дигитално злато се признава все повече, особено с нарастването на институционалното приемане и инвестиционните инструменти като ETF-ите. Това утвърждаване подсили доверието сред инвеститорите, търсещи алтернативни активи в условията на традиционна пазарна волатилност.

Призивът на Кийосаки да се обмислят и златото и среброто съответства на историческото възприемане на благородните метали като стабилни инвестиции по време на икономическа несигурност, допълвайки сюжета на Биткойн като дигитално хранилище на стойност.

Тъй като пазарът продължава да се развива, позицията на Кийосаки намира подкрепа у тези, които искат да диверсифицират портфейлите си с активи, които са устойчиви и предлагат потенциал за дългосрочен растеж, въпреки краткосрочните пазарни колебания. Подкрепата му за Биткойн и благородните метали отразява по-широките настроения сред инвеститорите, които се стремят да запазят богатството си в променящия се финансов пейзаж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога Биткойн може да се върне към историческия си връх според анализатор

Известният търговец на криптовалути Майкъл ван де Поуп наскоро заяви, че криптовалутата Omni Network (OMNI) може да е готова за значителен възход.

20.07.2024 21:00 2мин. четене

Голяма американска банка инвестира значителни средства в този Биткойн ETF

Хънтър Хорсли, главен изпълнителен директор на Bitwise Invest, обяви, че голяма американска банка поема значителен ангажимент към спот BTC ETF на Bitwise, както и към други ETF-и с фокус върху криптовалутите.

20.07.2024 20:00 1мин. четене

Над $2 милиарда са постъпили в американските спот Биткойн ETF-и за последните 2 седмици

Американските спот борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн са привлекли над $2 милиарда през последните две седмици, което отразява подновения пазарен оптимизъм.

20.07.2024 18:00 1мин. четене

Доклад на ARK Invest изтъква устойчивостта на Биткойн на фона на пазарните предизвикателства

През 2020 г. германските власти ликвидираха 50,000 BTC, иззети от платформата за “пиратско” съдържание Movie2k, което доведе до спад на цените на Биткойн от над $70,000 до под $55,000.

20.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.