Home

Биткойн вероятно вече е преполовил бичия пазар – Кати Ууд

11.07.2024 8:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн вероятно вече е преполовил бичия пазар – Кати Ууд

Главният изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд вярва, че Биткойн (BTC) е само на половината път от настоящия си бичи пазарен цикъл.

В интервю с научния и технологичен предприемач Питър Диамандис, Ууд поясни, че анализът на ARK отчита, че бичият пазар все още e в ход. Тя подчерта, че параболичните увеличения на цените обикновено се случват към края на бичите пазари, което показва, че все още предстои значително покачване.

Съшо така Ууд сподели, че ARK има специален екип, фокусиран върху криптовалутите, като един от членовете му е специализиран в ончейн анализите на Биткойн. Въз основа на техните проучвания, които отчитат сравнително кратката история на водещата криптовалута, те смятат, че настоящият бичи пазар е в средата си.

Тази средна точка не означава непременно, че увеличението на цените е наполовина завършило, тъй като най-драматичните ценови възходи често се случват в последните етапи.

Освен това Ууд прогнозира, че поне една голяма финансова компания, като Morgan Stanley, UBS, Wells Fargo, Bank of America или Merrill Lynch, може да започне да предлага спот борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн през следващите няколко месеца, което потенциално може да доведе до ръст в BTC приема.

Тя отбеляза, че нито една от тези големи фирми все още не е включила Биткойн ETF в своите платформи, тъй като все още извършват надлежна проверка.

Ууд все пак очаква, че след като една компания, вероятно по-малък и независим регистриран инвестиционен консултант, включи в списъка си спот BTC ETF, други бързо ще последват примера ѝ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да се качи отново до $70,000 ако пробие това ниво

Перспективите пред Биткойн (BTC) изглеждат обещаващи, ако активът успее да преодолее критично ниво на съпротива.

12.07.2024 20:00 1мин. четене

Джъстин Сън реагира на твърденията за лонг позицията му в Биткойн

Джъстин Сън, основател на TRON (TRX) и главен съветник на Huobi, отговори на слуховете за инвестициите си в Биткойн в публикация в социалните мрежи.

12.07.2024 19:30 1мин. четене

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Популярен икономист прогнозира ръст на златото, но остава скептичен към Биткойн

Питър Шиф, известен икономист и критик на Биткойн, прогнозира, че на фона на променящата се пазарна динамика златото ще се представи по-добре от водещата криптовалута.

12.07.2024 16:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.