НАЧАЛО Други

Robinhood въвежда денонощна търговия с акции и ETF

май 16, 2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood въвежда денонощна търговия с акции и ETF

Robinhood въведе нова функция, наречена 24-часов пазар, която позволява на клиентите да търгуват с акции на определени фондове денонощно.

Този ход има за цел да изравни традиционните активи с дигиталните активи, които се търгуват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на различни борси, включително Robinhood Crypto.

Компанията планира да направи 24-часовия пазар достъпен за всички клиенти до юни, но първоначално избрана група потребители ще тества функцията от следващата седмица във вторник, според изявление на Robinhood.

В изявлението на Robinhood се споменава, че хората ще имат възможност да поставят лимитирани поръчки за закупуване на цели акции на 43 популярни борсово търгувани фонда (ETF) и отделни акции като TSLA, AMZN и AAPL.

Чрез тази функция потребителите ще могат да поставят лимитирани поръчки за конкретни акции, по-конкретно най-активно търгуваните индивидуални акции и ETF-и.

Часовете за търговия с тази функция ще бъдат от 20:00 ч. източноевропейско време в неделя до 20:00 ч. източноевропейско време в петък.

От Robinhood потвърдиха, че пълният списък на допустимите акции и ETF-и ще бъде оповестен във вторник, когато ще стартира 24-часовата платформа за търговия.

По отношение на цялостния бизнес на Robinhood на 10 май беше съобщено, че активите на компанията под попечителство са нараснали до $78 милиарда през първото тримесечие.

Освен това общата стойност на криптоактивите под попечителство за клиентите на Robinhood достигна $11.5 милиарда през същия период, което отразява значително увеличение в сравнение с $8.4 милиарда в края на 2022 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Пакистан разкри амбициозен план за дигитална валута

Държавната банка на Пакистан наскоро обяви плана си за създаване на дигитална валута, подобна на Биткойн, присъединявайки се към други държави в стремежа им да създадат дигитална валута на централната банка (CBDC).

юни 10, 2023 15:00 2 мин. четене

Изкуствен интелект: Американски сенатори прокарват законопроекти за технологията

В четвъртък американски сенатори внесоха два двупартийни законопроекта за изкуствения интелект, в които се разглеждат опасенията, свързани с технологията и се цели да се избегне всякаква поява на плагиатство.

юни 10, 2023 13:00 2 мин. четене

Сделката за тавана на дълга ще ускори срива на долара – Рон Пол

Бившият конгресмен Рон Пол предупреди, че приетият наскоро “Закон за фискалната отговорност” ще има тежки последици за американската икономика и ще засегне най-вече американските граждани.

юни 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Robinhood делиства Cardano, Solana и Polygon

Гигантът в търговията Robinhood изключва от списъка няколко известни криптоактива в отговор на това, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) съди Binance и Coinbase за предполагаемо нарушение на законите за ценните книжа.

юни 10, 2023 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.