Home

Roaring Kitty вече е четвъртият най-голям притежател на GameStop акции

15.06.2024 22:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Roaring Kitty вече е четвъртият най-голям притежател на GameStop акции

Според съобщенията Roaring Kitty, известен също като Кийт Гил на много хора в социалните медии, е увеличил почти двойно позицията си в акциите на GameStop.

Снимката на портфейла на Гил от E*Trade, която беше публикувана в Reddit, показва, че сега той притежава 9 милиона акции на GameStop.

Преди това Гил е притежавал 5 милиона акции на GameStop и 120,000 договора за кол опции с цена на изпълнение $20, но с краен срок на валидност следващата седмица.

Според цените на затваряне в четвъртък паричните наличности на Гил възлизат на $6.3 милиона, докато инвестиционните му дялове възлизат на $262.1 милиона за GameStock, с което общата стойност на портфейла му достига приблизително $268 милиона.

В един момент миналата седмица, когато след края на работния ден акциите на GME поскъпнаха над $60 за акция, нетната стойност на активите му нарасна почти до $1 милиарда.

Според данните от 31 март Гил вече се счита за четвъртия по големина акционер в GameStop, притежаващ близо три процента от собствения капитал на компанията като такъв.

Ралито на акциите беше сериозно повлияно от огромното предлагане на 75 милиона акции от страна на GameStop и неочакваното оповестяване на приходите, показващо по-нататъшно влошаване на бизнес дейността.

Тъй като Гил притежава девет милиона акции на GME, той може да спечели или да загуби $90,000 за всеки тик в цената на акциите им или пък да има експозиция на стойност десет пъти повече от тази сума, ако тя се промени с цял долар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джъстин Сън реагира на твърденията за лонг позицията му в Биткойн

Джъстин Сън, основател на TRON (TRX) и главен съветник на Huobi, отговори на слуховете за инвестициите си в Биткойн в публикация в социалните мрежи.

12.07.2024 19:30 1мин. четене

Крипто търговията ще надхвърли $100 трилиона до края на годината според доклад

Глобалната търговия с криптовалути е на прага на значителен ръст, като прогнозите на CoinWire сочат, че до края на 2024 г. обемът на сектора ще надхвърли $108 трилиона.

12.07.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: Страни от съюза ще изпреварят икономиката на САЩ до 2075 г. според Goldman Sachs

Goldman Sachs прогнозира, че до 2075 г. членки на БРИКС ще притежават едни от най-големите икономики в света. 

12.07.2024 18:30 1мин. четене

Сенатори настояват за забрана на търговията с акции от членовете на Конгреса

Група двупартийни американски сенатори се застъпи за законодателство, което да попречи на членовете на Конгреса да търгуват с акции.

12.07.2024 17:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.