НАЧАЛО Други

Roaring Kitty се появи на живо след 3 години неактивност – ето какво каза

07.06.2024 19:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Roaring Kitty се появи на живо след 3 години неактивност – ето какво каза

След 3 години отсъствие от публичното пространство, Кийт Гил, познат още като "Roaring Kitty" се завърна със стрийм на живо в YouTube пред над 600,000 потребители.

Когато Гил започна своя стрийм, той призна, че няма определен дневен ред за това включване.

Веднага след като започна, акциите на GameStop (GME) показа силна волатилност като цената им отбеляза значителен спад, пробивайки под $30.

Още в началото Гил потвърди, че споделените скрийншоти за неговото портфолио са реални и няма нищо общо с финансови институции и не е подкрепен от никоя трета страна.

Той каза, че макар и да не се е появявал в социалните мрежи през последните години, е бил активен в търговията през последните няколко месеца.

Популярният инвеститор сподели, че GameStop преминава през трансформация и точно върху това трябва да се фокусират хората – дали наистина преструктуриранетo ще бъде успешно.

Той възхвали главният изпълнителен директор на компанията Раян Коен и опитите му да “съживи” бизнеса и подчерта сериозното внимание, което в момента се обръща на тази меме акция.

Roaring Kitty също разкри, че това са единствените му позиции, които са същите като старите, определяйки стила си на инвестиране като “агресивен”, подчертавайки рисковете от спекулативната търговия.

Гил показа и своето портфолио в E*Trade – 5,000,000 акции на обща стойност $54 милиона и кол опции на сотйност $92 милиона. С тези позиици, общата му нереализирана печалба възлиза на над $145 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Търговията на Китай с Австралия връща нивата си отпреди Ковид пандемията

Въпреки десетилетието на политическо напрежение Китай, член на БРИКС, значително увеличава търговията си с Австралия.

22.06.2024 15:00 1 мин. четене

Топ мениджър на фондове намалява позициите си в Nvidia – ето защо

Пол Уик от Seligman Investments е намалил дела си в Nvidia, изразявайки съмнения относно бъдещия ръст на приходите на компанията.

22.06.2024 10:30 1 мин. четене

Китай предупреди Европа за потенциална “търговска война”

Германският министър на икономиката Роберт Хабек пристигна в Пекин на 21 юни на тридневно посещение на фона на ескалиращото търговско напрежение между Европейския съюз и Китай във връзка с предложените мита върху вноса на електрически превозни средства.

22.06.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Все повече азиатски държави подкрепят съюза в борбата срещу Запада

Министър-председателят на Малайзия Анвар Ибрахим планира да се присъедини към БРИКС – икономическия блок, представляващ страните от глобалния Юг.

22.06.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.