НАЧАЛО Други

Ripple: SEC спечели нов поддръжник в делото за XRP

11.11.2022 16:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple: SEC спечели нов поддръжник в делото за XRP

InvestReady, наричана по-рано Accredify, фирма, която улеснява проверката на допустимостта на инвеститорите за онлайн капиталови инвестиции, поиска разрешение от съда да подаде кратка информация в подкрепа на искането на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ за постановяване на решение по съкратена процедура.

В предложеното кратко изложение InvestReady заяви, че аргументите, които са били изтъкнати от Ripple, “са къщичка от карти, която пада по-бързо от цената на Luna” в светлината на неотдавнашната катастрофа на FTX.

InvestReady настоява, че криптовалутата XRP е ценна книга, тъй като е прокарана от централизирана структура.

Компанията също така твърди, че защитата на Ripple за справедливо уведомяване трябва да бъде отхвърлена, тъй като други компании са спазвали законите за ценните книжа, но Ripple е избрала да ги игнорира.

В писмото се излагат аргументи за разширяване на определението за акредитирани инвеститори, тъй като има “нарастващо желание” от страна на обществеността да купува ценни книжа на ранен етап.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Polkadot (DOT): Коментирали ли са SEC статута на криптовалутата?


Забележително е, че фирмата също така смята, че Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) трябва да работи съвместно с Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC), за да се създаде път към децентрализацията и “комодитизация” на токените. Тя определя минималната децентрализация като загуба на контрол върху предлагането на токена.

InvestReady подчерта, че няма “никаква връзка” със страните, участващи в съдебното дело.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Инвестициите в крипто надминаха $1 милиард през май

Според данни на KuCoin през май на крипто пазара са направени инвестиции за над $1 милиард, въпреки че е отбелязан лек спад в сравнение с предходния месец.

15.06.2024 6:30 2 мин. четене

Тази акция може да засенчи печалбите от Nvidia през следващите 6 години

Бет Киндиг, главен технологичен анализатор в I/O Fund, твърди, че сред основните играчи в областта на изкуствения интелект (AI) може да има пренебрегната възможност.

15.06.2024 6:00 2 мин. четене

Обвиненията срещу директорите на Binance за укриване на данъци в Нигерия официално бяха свалени

Федералната служба за вътрешните приходи на Нигерия (FIRS) свали обвиненията срешу ръководителите на Binance Тигран Гамбарян и Надим Анджарвала според информация на Reuters.

14.06.2024 23:31 1 мин. четене

Paradigm набра $850 милиона за финансиране на нови крипто проекти

В стремежа си да инвестира в проекти на ранен етап Paradigm, компанията за рисков капитал, финализира третия си фонд, набирайки $850 милиона.

14.06.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.