НАЧАЛО Алткойни

Polkadot (DOT): Коментирали ли са SEC статута на криптовалутата?

ноември 11, 2022 11:44 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot (DOT): Коментирали ли са SEC статута на криптовалутата?

Подкрепящата Polkadot (DOT) - Фондация Web3 (W3F) сподели, че DOT токена с пазарна капитализация от $7 милиарда вече не се квалифицира като ценна книга, а като софтуер.

Главният юридически директор на W3F – Даниел Шонбергер сподели миналата седмица, че от 2019 г. насам е предприел стъпки за спазване на разпоредбите на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) с надеждата да промени DOT от ценна книга в друго. 

Той заяви:

“Каквото и да беше необходимо, за да може DOT да не бъде ценна книга – ние бяхме готови да го направим”,

Според информацията, в резултат на комуникациите със SEC и без изобщо да се ангажира с отдела за правоприлагане на комисията, Polkadot общността твърди, че е успяла да получи най-търсеното от SEC обозначение за крипто актив, а именно, че не е ценна книга.

До момента няма доказателства, че от SEC също смятат така, а единственото, което подкрепя становището на Polkadot са думите им.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) и фондовия пазар се възстановяват


Комисията по ценни книжа и фондови борси не е предоставила никакви доказателства за изявлението от страна на Polkadot, нито пък Фондация Web3 се е позовала на писмо за липса на действие или подобна забрана. 

Председателят на SEC, Гари Генслер преди това е оповестявал броя на писмата за отказ от действие, издадени на емитенти на криптовалути. Тогава той спомена няколко имена на компании, но това на Polkadot не беше сред тях.

Polkadot и Комисията по ценни книжа и фондови борси биха могли да решат този въпрос, като изготвят писмо за отказ от действие, в което се посочва, че SEC няма да предприемат никакви правни действия срещу DOT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

май 31, 2023 19:00 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

май 31, 2023 18:59 3 мин. четене

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

май 31, 2023 18:50 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.