НАЧАЛО Алткойни

Ripple обявява планове за „подтикване на xRapid към масово приемане“

октомври 21, 2018 11:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple обявява планове за „подтикване на xRapid към масово приемане“

Ripple (XRP), третата по големина в света криптoвалута, се връща към 100% си увеличение на цените, което преживя по-рано тази година, тъй като признаците сочат, че компанията може да получи по-широко възприемане след обявяване на стратегии за налагане на aдаптация за своя най-голям продукт xRapid

Ходър за даване на тласък на xRapid бе обявена в брошура, съдържаща информация за продукта xRathe като стратегия за подобряване на приемането му.

Що се отнася до стратегията, главният пазарен стратег на Ripple, Кори Джонсън казва следното:

Очаквам, че нашето внедряване ще бъде: най-много xCurrent, малко по-малко xRapid, а още по-малко ще бъде xVia. С течение на времето това може да се промени, но първоначално най-старите неща придобиват най-голямото сцепление, защото клиентите са имали възможност да го гледат най-дълго и да свикнат с идеята по-бързо.

„Мисля, че ще отидат там, където са готови за промяна, но къде точно се използва?“, добави той.

Също като част от усилията за подобряване на адаптацията на продукта, Ripple обяви решението си да си партнира с Viamericas, най-голямата компания в САЩ, която предоставя трансгранични платежни услуги на 34 държави с много местни банки в тези страни.

Изпълнителният директор на Viamericas говори за партньорството, казвайки:

Ние вярваме, че цифровите активи като XRP ще играят ключова роля в бъдещето на трансграничните плащания, като по този начин ще спомогнат за безопасното преодоляване на част от структурната неефективност на инфраструктурни сетлмънти.

Кори Джонсън също говори за приемането, на което XRP се радва в Мексико и Филипините, което също така привлече вниманието към актива.

Мексико и Филипините – това са страни, където има много парични преводи, които излизат от други държави и отиват в Мексико, и във Филипините. И има много търговия с XRP , така че мисля, че ще видим много приемане на нашите продукти в тези страни: ние вече сме го виждали.

xRapid е продукт за трансгранично плащане, измислен от Ripple, за да бъде лидер в плащанията по целия свят. Продуктът се радва на разумно приемане, като три компании го приемат за плащане непосредствено след стартирането му и повече финансови институции обмислят да работят с него.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

Polkadot (DOT) може да потвърди дългосрочен бичи модел с пробив от краткосрочен низходящ клин.

септември 26, 2022 19:00 1 мин. четене

Интерпол издава червена бюлетина на основателя на Terra

Срещу основателя на фирмата зад криптовалутата LUNA – Terraform Labs – е издадена „червена бюлетина“ от Интерпол.

септември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Shiba Inu (SHIB): Етериум китовете със засилен интерес към BONE

Един от токените на екосистемата Шиба Ину, BONE в момента е доста модерен сред Етериум китовете, които го използват за смарт договори.

септември 26, 2022 15:54 1 мин. четене