НАЧАЛО Други

Ripple са изключително уверени за изхода от делото срещу SEC

февруари 4, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple са изключително уверени за изхода от делото срещу SEC

Ripple публикува актуална информация за съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, което обвинява компанията в продажба на XRP като нерегистрирана ценна книга.

В доклада си за четвъртото тримесечие на 2022 г. Ripple заявява, че очаква решение през тази година и е “по-уверена” от всякога пред решението, което ще бъде взето.

На 2 декември беше публикувано обобщение на отговора на Ripple в подкрепа на искането за съкратено съдебно решение, в което компанията поиска от съда да постанови решение в полза на компанията.

След две години борба с този иск от името на цялата криптоиндустрия и американските иновации, делото е напълно изчерпателно и Ripple се гордее със защитата си и се чувства по-уверена от всякога в очакване на решението на съдията.

Времето за вземане на решението е в ръцете на съдията, но компанията се надява да види решението през 2023 г.

Въпреки че съдът не е посочил кога вероятно ще бъде произнесено решението, главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус заяви миналия месец, че фирмата за разплащания очаква решение в “близките [няколко] месеца”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: 2,000% скок предвиждат от Ark Invest


Относно възможността Ripple да постигне споразумение с Комисията по ценните книжа и фондовите борси, Гарлингхаус заяви:

Единственият начин, по който Ripple би се споразумяла, и аз го казах още в самото начало, единственият начин, по който бихме се споразумяли, е ако има яснота, че XRP не е ценна книга занапред…

Главният технологичен директор на Ripple Дейвид Шварц наскоро заяви, че XRP отговаря на определението за стока.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене