НАЧАЛО Други

Revolut стартира отделна крипто платформа за потребителите във Великобритания

07.05.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Revolut стартира отделна крипто платформа за потребителите във Великобритания

Revolut, глобална финтех компания, представи Revolut X - самостоятелна платформа за търговия с криптовалути, достъпна за клиентите на дребно в Обединеното кралство.

От създаването си през 2015 г., когато първоначално предлагаше парични преводи, през 2017 г. Revolut разшири услугите си, включвайки търговия с криптовалути. С над 40 милиона клиенти в световен мащаб тя се превърна в най-голямата финтех компания в Обединеното кралство.

Revolut X има за цел да се конкурира с водещите крипто борси, като предоставя лесна за използване платформа и ниски такси, насочвайки се към професионалните търговци.

Трейдърите на Revolut X могат да получат достъп до над 100 токена с фиксирани такси от 0% за мейкър и 0.09% за тейкър, независимо от обема на търговията. Първоначално платформата ще предлага активи, които вече са налични в приложението за търговия на дребно на Revolut, включително Биткойн, Етериум и XRP, като в бъдеще планира да разшири предлаганите активи.

Притежателите на сметки на дребно в Revolut във Великобритания могат безпроблемно да получат достъп до Revolut X, като използват съществуващите си идентификационни данни, което позволява търговия от фиат към криптовалута и обратно между Revolut X и Revolut без ограничения и такси.

Пускането на Revolut X следва въвеждането на Revolut Ramp през март, което позволява на потребителите да купуват криптовалути директно в своите Web3 портфейли чрез партньорство с разработчика на MetaMask.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Все повече американци се насочват към крипто според проучване на Grayscale

Проучване, проведено от Grayscale и The Harris Poll, разкрива, че все повече американци се обръщат към криптовалутите.

29.05.2024 23:00 2 мин. четене

Пазарната капитализация на Nvidia е все по-близо до тази на Apple

Преди това само Microsoft Corp. (MSFT) и Apple са достигнали прага от $3 трилиона. Докато пазарната стойност на Apple междувременно спада, тази на Microsoft остава около $3.20 трилиона.

29.05.2024 22:00 2 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

Манията по AI напомня на последния крипто балон според нобелов лауреат

Професорът по икономика и нобелов лауреат Пол Ромер предупреди за прекомерния ентусиазъм, свързан с изкуствения интелект (AI), като направи паралел с крипто балона отпреди няколко години.

29.05.2024 20:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.