НАЧАЛО Алткойни

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

22.05.2024 18:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

Това би поставило нов рекорд за всички времена, засенчвайки предишния исторически връх на ETH от $4,890, който бе достигнат през 2021 г.

Анализаторите на фирмата правят паралели с траекторията на Биткойн след одобрението на спот ETF през януари, което накара BTC да достигне $73,000 в рамките на 3 месеца.

Първоначално шансовете за одобрение на спот Етериум ETF изглеждаха ниски, като SEC преразгледа статуса на ETH като ценна книга.

Настроенията обаче се промениха драстично в началото на май, когато Bloomberg повиши шансовете за одобрение до 75%, а SEC сигнализира, че одобрението може да е неизбежно.

В очакване ETH вече скочи с 24% през последната седмица до около $3,690. Мнозина очакват допълнителни печалби, ако спот ETF получи зелена светлина до крайния срок в четвъртък тази седмица.

Мениджърът на активи вярва, че ETH ще изпита „подобно ценово действие“ като BTC след одобрението на борсово търгуваните фондове за спот пазарите в САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.