НАЧАЛО Алткойни

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

22.05.2024 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

Първоначалното подаване включваше предложение за стейкинг чрез тръста, но сега тази функция е изключена.

В преработеното изявление за пълномощно Grayscale посочи, че основната цел на изменение № 2 е да се премахне предложение 2, което включва залог. Тази корекция изравнява Grayscale с други фирми, които също са премахнали стейкинг елементите от своите предложения за спот Етериум ETF. Например, по-рано във вторник Fidelity премахна възнагражденията за залог от своето S-1 заявление за регистрация.

Джеймс Сейфарт, анализатор на ETF в Bloomberg, спомена, че преразглеждането от страна на Grayscale е било очаквано. В публикация в X, Сейфарт отбеляза, че премахването на терминологията за залог от страна на Grayscale от тяхната заявка за преобразуване на $ETHE в ETF на ETH е било очаквано.

Първоначално Grayscale подаде формуляр 19b-4 в NYSE Arca през октомври, като имаше за цел да трансформира Grayscale ETH Trust в спот ETF за Етериум. Това усилие следва успешното им преобразуване на Grayscale BTC Trust в спот Биткойн ETF, което се случи след съдебно решение и одобрение от SEC през януари.

Премахването на стейкинга от предложението на Grayscale е част от по-голяма тенденция сред потенциалните емитенти на спот ETF за Етериум. Неотдавна Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) поиска от Nasdaq и Chicago Board Options Exchange (CBOE) да преразгледат своите заявления за ETH спот ETF. Това активно участие на SEC доведе до спекулации относно възможното одобрение на тези финансови продукти.

В отговор на искането на SEC Cboe и пет емитента, включително Fidelity, VanEck, Invesco/Galaxy, Ark/21Shares и Franklin Templeton, подадоха коригирани документи 19b-4. Тези актуализации са от решаващо значение, тъй като крайните срокове, в които емитентите и борсите трябва да преразгледат своите подадени документи, наближават. Първият от тези крайни срокове, отнасящ се до заявлението на VanEck и Cboe, е този четвъртък. Въпреки това спот ETF-ите за Етериум могат да бъдат пуснати само след като SEC одобри и формулярите S-1 на емитентите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този алткойн е един от най-силните в момента след близо 1,500% скок според анализатор

Известен търговец и анализатор наскоро сподели прогнозата си за криптовалута, чиято цена значително се повиши от януари насам.

14.06.2024 14:08 2 мин. четене

Ето как инвеститорите откриват меме криптовалути, с които изкарват милиони

Мемe монетите са съществена част от крипто света и това е факт, който големите имена като Майк Новограц признават.

14.06.2024 7:30 2 мин. четене

Coinbase добавя две нови криптовалути към платформата си за фючърсна търговия

Coinbase, най-големямата крипто борса в САЩ, предприе невероятен ход за своя пазар на фючърси върху криптовалути.

14.06.2024 6:00 1 мин. четене

Големите крипто инвеститори започват да странят от PEPE – какво следва?

Напоследък по-големите притежатели на PEPE са по-неактивни, което доведе до спад на цената.

13.06.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.