НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за Solana: Цената може да скочи с 30% при едно важно условие

13.02.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за Solana: Цената може да скочи с 30% при едно важно условие

Опитен трейдър и крипто експерт наскоро сподели прозрения, според които, за да започне ралито на алткойните, Биткойн (BTC) трябва да преодолее значителни нива на съпротива.

Това лице посочи, че траекторията на Solana (SOL) е тясно свързана с представянето на Биткойн. Ако Биткойн успее да запази силата си на фона на тежка съпротива, това може да предизвика възходящи движения при различните основни алткойни.

Например, според дискусиите на експерта по криптовалути Короуш Ханега, има спекулации, че Solana (SOL) може да преживее значителен скок, потенциално достигайки $140.

При настоящите пазарни тенденции Биткойн (BTC) продължава да e в подем, като наскоро постави нов цикличен връх над $50,000 – пик, който не бе достиган от декември 2021 година насам. Ако SOL наистина достигне $140, това би представлявало значително увеличение на цената ѝ с 30%.

През последния месец Solana вече отбеляза забележително повишение от близо 13%. В допълнение към SOL, търговецът също така предположи, че Chainlink (LINK) може да се възползва от силното представяне на Биткойн в условията на турбулентност.

Обратно, налице са по-малко оптимистични настроения по отношение на бъдещето на XRP и MATIC на Polygon. По-специално, MATIC се очаква да бъде заменен от POL като основна криптовалута в екосистемата на Polygon.

Въпреки че Етериум (ETH) е изправен пред предизвикателства, Tron (TRX) се очертава като забележителен претендент, особено при анализ на месечните графики. За кратък период от по-малко от три месеца TRX отбеляза значителен скок от над 25%, като пазарната му капитализация надхвърли $11 милиарда.

В резултат на това TRX си възвърна позицията сред 10-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, като се изключат основните стабилни монети USDT и USDC, които имат регулирани пазарни капитализации.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.