НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за Shiba Inu – добра инвестиция ли е за предстоящия пазарен цикъл?

07.02.2024 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за Shiba Inu – добра инвестиция ли е за предстоящия пазарен цикъл?

Цената на Shiba Inu (SHIB) остава под $0,000009 на фона на смесените сигнали на по-широкия крипто пазар.

Ключови играчи като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) в момента се консолидират, подсказвайки за потенциален пробив в двете посоки, след като бъде разрешено противопоставянето между купувачи и продавачи.

Като самопровъзгласил се “убиец на Dogecoin“, Shiba Inu привлече значително внимание от страна на инвеститорите, предизвиквайки дискусии за бъдещия му потенциал. Големият въпрос е дали монетата представлява стойностна инвестиционна възможност или има алтернативни пътища за значителни печалби през 2024 г.

Като втората по големина меме монета, Shiba Inu може да се похвали със значителна общност от поддръжници, често наричани SHIB Army. По време на предишния бичи пазар ранните инвеститори станаха свидетели на забележителна възвръщаемост, като цената на SHIB скочи до връх от $0.000086 през 2021 г.

Въпреки значителния спад от най-високата стойност за всички времена до $0.0000088, инвеститорите остават оптимистично настроени относно потенциала на Shiba Inu да възвърне предишната си слава на водеща мемори монета.

Според техническия индикатор, наречен лентите на Болинджър, Shiba Inu постепенно се приближава към потенциален пробив. Устойчивата подкрепа на $0.000087 би могла да стимулира трейдърите да инициират покупки на SHIB, спекулирайки с покачване на цената над $0.00001.

Решителен пробив над трендлинията на съпротива би послужил като значимо потвърждение на очакваното рали. Въпреки това, докато не настъпи такъв пробив, SHIB вероятно ще остане относително стабилна, колебаейки се между съпротивата при $0.00001 и подкрепата при $0.0000085.

Фактори, определящи потенциалния скок на цената на Shiba Inu през 2024 г.

Екосистемата на Shiba Inu е уверена в устойчивостта на лудостта спрямо меме монетната, която може да подхрани следващия бичи пазар. Независимо от това, на фона на притока на нови меме монети на пазара, само хайпът може да не е достатъчна като убедителна причина да се инвестира в SHIB в момента.

Въпреки това екосистемата остава ангажирана с програмата за изгаряне на токени, която вече е изгорила 410 трилиона токена SHIB. С въвеждането на Shibarium, решение за мащабиране, съобразено с екосистемата на Shiba Inu, се очаква темпът на изгаряне на токени да се увеличи.

Въпреки че Shiba Inu се сблъска със забавяния при въвеждането на механизма за изгаряне на токени в Shibarium, след като бъде иницииран, се очаква той да премахне повече токени от обращение, което потенциално ще създаде предпоставки за ценово рали.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.