НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на меме криптовалутата Floki Inu

29.03.2024 13:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на меме криптовалутата Floki Inu

По време на крипто бичите пазар, забележително явление е възходът и възраждането на различни меме монети, придружени от истории за внезапно забогатяване, последвано от неуспехи.

Продължаващият подем на крипто пазара е пример за този модел, като в началото на март се наблюдава значително рали на меме монетите. Тези криптовалути, базирани на интернет шеги, за кратко доминираха в седмичните графики, придружени от въвеждането на няколко нови меме монети. Инвеститорите, които стратегически планираха сделките си през този период, отбелязаха значителни печалби, като сред интересните примери са Dogwifhat (WIF) и бурната Slerf (SLERF).

Сред отличниците е и Floki Inu (FLOKI), токен на тема куче, вдъхновен от Илон Мъск. През последните седмици Floki Inu е в центъра на вниманието на пазара. Въпреки опитите за диференциране чрез различни Web3 проекти като незаменяеми токени (NFT), игри и образователни платформи, скокът на пазарната ѝ капитализация е изключителен. Например, пазарната ѝ капитализация нарасна от по-малко от $475 милиона на 27 февруари до $2.3 милиарда към 29 март – увеличение от почти $2 милиарда само за един месец.

Скокът на Floki Inu започна на 2 март, след като общността одобри предложение за изгаряне на приблизително 190 милиарда FLOKI токена, което се равнява на около 2% от циркулиращото предлагане. Този ход задвижи значително цената на Floki Inu, като за последните 30 дни тя се увеличи с 307% – от приблизително $0.00004533 до $0.0002432.

Макар че в средата на март Floki Inu за кратко се опита да надмине предишните си исторически върхове над $0.00031, след това претърпя отстъпление. Въпреки това възходящата му траектория остава стабилна, като потенциалните възходящи движения предизвикват нива на съпротива. Въпреки корекциите, Floki Inu поддържа силен възходящ тренд, с увеличение от 8% на седмичната графика и положително представяне през последните 24 часа на търговия.

В перспектива настоящата тенденция, вероятно подсилена от вълнообразните ефекти от халвинга на Биткойн (BTC) през април, предполага потенциал за значителни скокове над предишните върхове на Floki Inu. В по-дългосрочен план Floki Inu демонстрира впечатляващ ръст, повишавайки се с 593% от началото на годината до момента (YTD) и с над 590% през последните 52 седмици, отразявайки представянето на много други криптовалути на пазара.

Все пак е трудно да се предвиди крайният потенциал за ръст на Floki Inu, тъй като токенът вече проби над установеното първо ниво на съпротива от $0.000240 и търгува се близо до втората съпротива от $0.000254 и доказа способността си да пробие над третата съпротива при $0.000262, въпреки че не успя да задържи високото ниво.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.