НАЧАЛО Алткойни

2 криптовалути се изстреляха след новината, че скоро ще бъдат добавени към Coinbase

29.03.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 криптовалути се изстреляха след новината, че скоро ще бъдат добавени към Coinbase

Стойността на две криптовалути се увеличи значително след като топ крипто борса съобщи, че потенциално ще ги добави към платформата си за търговия.

След съобщението на Coinbase за потенциални листвания два алткойна, базирани на Solana (SOL) – Shadow Token (SHDW) и Neon EVM (NEON) – отбелязаха значителен ръст на цените.

Включването на Shadow Token и Neon EVM в пътната карта за листване от страна на Coinbase сигнализира за възможността за подкрепа на търговията с тези активи на нейната платформа.

Shadow Token (SHDW) функционира като токена на мрежата ShdwDrive, предлагаща децентрализирана инфраструктура за съхранение на данни. При положение че SHDW понастоящем се търгува на цена от $2.11 и се е повишил с над 53% в рамките на вчерашния ден, алткойна набра популярност, особено след като Crypto.com също въведе поддръжка за търговия с SHDW.

Neon EVM улеснява разработчиците в изграждането и внедряването на dApps от EVM вериги в Solana. NEON, токенът за такси за газ и управление в рамките на проекта Neon EVM, отбеляза скок на цената си до $1.70 (21.5% увеличение в рамките на вчерашния ден).

Пътната карта за листване на Coinbase, създадена през 2022 г., има за цел да повиши прозрачността и да попречи на инвеститорите да действат изпреварващо при предстоящи съобщения за подкрепа на търговията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.