НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

08.12.2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

Неотдавна тя достигна връх от $0.1063 в началото на тази седмица, но отбеляза 5% дневен спад, като към момента на писане на статията се търгува на $0.09657.

Една от основните движещи сили зад неотдавнашния скок на Dogecoin е забележителното нарастване на открития интерес, свързан с фючърсите на DOGE и вечните безсрочните договори. По данни на CoinGlass през последната седмица е налице забележителен скок на открития интерес с 58%, който достига $625 милиона. Тази цифра бележи най-високата стойност от 2 ноември 2022 г. насам. Анализаторите смятат, че този скок, заедно с нарастващата цена, означава значителна възходяща тенденция на пазара.

Тъй като Dogecoin набира инерция и преодолява различни нива на съпротива, инвеститорите обмислят потенциала му да достигне заветната граница от $1. Прогнозите на DigitalCoinPrice сочат, че Dogecoin може да достигне $1 до 2030 г., като предвиждат минимална цена за търговия от $0.95 и очаквана средна цена от $1 през тази година. Някои спекулации дори предполагат достигане на връх от $1.02 в рамките на същия период от време.

Няколко фактора допринасят за положителната перспектива за бъдещото представяне на Dogecoin. Значителното прехвърляне на DOGE от Robinhood към неразкрит портфейл подчертава силния инвеститорски интерес и доверие.

Освен това рязкото нарастване на открития интерес към фючърсните договори за DOGE показва нарастващ оптимизъм сред институционалните инвеститори и инвеститорите на дребно по отношение на потенциала на Dogecoin за по-нататъшно поскъпване.

Бъдещата траектория на Dogecoin към достигане на етапната граница от $1 ще бъде повлияна от продължаващото развитие на криптовалутното пространство, регулаторните промени и по-широкото приемане на дигиталните валути. Със съзряването на пазара на криптовалути Dogecoin може да се възползва от засиленото приемане и нарастващата потребителска база, което потенциално може да повиши значително стойността му.

Въпреки че по пътя към $1 за DOGE съществуват предизвикателства, неотдавнашните положителни пазарни тенденции и оптимистичната прогноза на DigitalCoinPrice създават обещаващи перспективи за бъдещето на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

04.03.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.