НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Dogecoin от Claude Opus AI

31.03.2024 19:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Dogecoin от Claude Opus AI

Общността на Dogecoin гледа към границата от $1 през 2024 г., очаквайки бичи катализатори, като например халвинга на Биткойн.

Анализът от AI платформата на Anthropic, Claude Opus, предполага ценови диапазон в края на годината от $0.35 до $0.50, с потенциален скок до $0.75 до $1.00 в най-оптимистичния сценарий, при условие че на по-широкия крипто пазар се наблюдава значителна бича серия. По-голямото масово приемане също би могло да тласне DOGE към границата от $1.

Dogecoin намери приложение в различни сектори, включително в разплащанията, а спекулациите обграждат потенциалното му интегриране в системата X Payments. Въпреки това съществува възможност за отстъпление в случай на корекция на пазара или промяна на нагласите на инвеститорите.

Мрежовата активност за Dogecoin рязко нарасна, с приблизително 7 милиона притежатели и въвеждането на GigaWallet v1.0, улесняващо безпроблемното интегриране на плащанията с DOGE за бизнеса. Очаква се бичият импулс да продължи, особено с плана на Coinbase да въведе фючърсни продукти на DOGE, което съвпада с увеличаването на китовите транзакции.

Въпреки неотдавнашната корекция до $0.199, DOGE отбеляза 15% увеличение през последната седмица до $0.21 към момента на писане на статията, което показва потенциал за по-нататъшен растеж в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.