НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Chainlink (LINK) за следващите дни

25.05.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Chainlink (LINK) за следващите дни

CoinGecko отчита, че LINK търпи лек спад от 2.5% през последните 24 часа, запазвайки позицията си в диапазона от $17. Тъй като пазарът се развива в положителна посока, ето прогноза за цената на LINK за юни.

По последни данни LINK, основният актив на мрежата Chainlink, се търгува за около $17.15.

LINK показа впечатляващо представяне през тази година, утвърждавайки се като една от най-добре движещите се криптовалути. През последните 30 дни LINK отбеляза увеличение на цената си с 14.1%. Въпреки че все още е с 66.7% под най-високата си стойност за всички времена от $52.70, потенциалът за доближаване до тези стойности става все по-вероятен.

Анализаторите на криптовалути в Changelly предоставиха своята прогноза за цената на Chainlink (LINK) за края на май. Според тяхната прогноза LINK се очаква да достигне минимум $18.56 и максимум $23.08. Средната цена се очаква да бъде около $20.82.


.
Поглеждайки в по-далечна перспектива, експертите на Changelly прогнозират, че LINK потенциално може да достигне $29 до декември 2025 г. Тази дългосрочна перспектива отразява нарастващото доверие в ролята на LINK като водещо децентрализирано оракулско решение, способно да завладее голям пазарен дял.

Пазарът обаче е непредсказуем и може да се движи и в двете посоки в зависимост от общите пазарни настроения. Освен ако Биткойн не набере инерция и не надхвърли границата от $70,000, LINK вероятно ще покаже ограничено представяне.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.