НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Chainlink – $30 следваща цел

12.03.2024 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Chainlink – $30 следваща цел

Chainlink, известна със съвместимостта си с Етериум и с ролята си в създаването на децентрализирани оракулски услуги, напоследък прави забележителни крачки напред.

Родният актив на мрежата Chainlink, LINK, в момента се търгува за около $20.5, което отразява минимална печалба за изминалите 24 часа.

Въпреки че се колебае около $21, има спекулации за това дали LINK може да достигне $30 в следващия момент. Макар че остава под най-високата си стойност за всички времена, перспективата LINK да достигне двуцифрени стойности изглежда все по-правдоподобна.

Във връзка с това, експертите на Changelly очакват LINK да варира между $19.38 и $23.56 през март, като средната цена е $21.47. В перспектива до май 2025 г. анализаторите предвиждат потенциално повишение до $30 за LINK. От съществено значение е обаче да се признае непредсказуемият характер на пазара на криптовалути, който може да бъде повлиян от общите пазарни нагласи.

Търговецът на криптовалути Майкъл ван де Поуп отбеляза, че оценките на LINK са сравнително ниски в сравнение с Биткойн. Той предполага, че сегашната техническа позиция може да сигнализира за началото на бичи цикъл за проекта.

Освен това Поуп твърди, че тъй като Биткойн показва признаци на макрообръщане, импулсът за алткойни като LINK, които изостанаха в началото на 2023 г., вероятно ще се увеличи. С настоящите оценки, които са значително по-ниски от пиковите нива на цикъла, той смята, че има значителен потенциал за множество експоненциални движения на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.