НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на BONK – завръща ли се меме криптовалутата в бичия пазар?

07.03.2024 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на BONK – завръща ли се меме криптовалутата в бичия пазар?

На 5 март инвеститорите в BONK получиха окуражителни новини с обявяването на листването на меме монетата в Robinhood, което обикновено се разглежда като положително развитие, което понякога повишава цената на регистрираният токен.

Пазарът обаче направи мечи завой, което потенциално може да повлияе на очакваното въздействие.

Традиционно листването на познати борси обикновено генерира бичи настроения, което стимулира потенциални ценови скокове. След новината се наблюдаваше забележимо нарастване на социалната доминация на токена и положителните настроения, което предполагаше възходяща ценова траектория. 

Въпреки това, противно на очакванията, дневната графика на меме монетата отрази спад от над 4.5% понижение през последните 24 часа според CoinMarketCap.

Понастоящем монетата се  търгува на цена от $0.00002838 с пазарна капитализация, надхвърляща $1.84 милиарда, BONK се нарежда на 60-то място по големина сред криптоактивите. Въпреки листването на голяма борса, преобладаващите показатели показват мечи перспективи, което гарантира търпение от страна на инвеститорите в BONK.

Анализът на данните на Coinglass разкри увеличение на процента на финансиране на меме монетата заедно с намаляване на нейната стойност, което показва, че деривативни инвеститори придобиват BONK на по-ниските му ценови нива. По-подробно разглеждане на дневната графика подчерта, че цената на BONK е надхвърлила критичната зона на съпротива от $0.0000157.

Освен това MACD индикаторът сигнализира за бичи пазарно предимство, което показва потенциално възходящо движение на цената. 

Въпреки че паричният поток на Чайкин (CMF) отбеляза кратък спад, той показа признаци на възходяща инерция, което допълнително подкрепя вероятността за обръщане на тренда.

Въпреки това индексът на относителната сила (RSI) показа състояние на свръхпокупка, което потенциално засили натиска на продажбите върху меме монетата и оказа неблагоприятно въздействие върху нейното низходящо ценово действие. Ако ценовата корекция се запази, има вероятност меме токенът да се върне към предишното си ниво на съпротива през следващите дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.