НАЧАЛО Алткойни

Цената на меме криптовалута скочи с над 30% след слухове за листинг на Robinhood и Revolut

16.02.2024 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на меме криптовалута скочи с над 30% след слухове за листинг на Robinhood и Revolut

Непотвърдени съобщения, намекващи за потенциално сътрудничество между финтех компанията Revolut и приложението за безкомисионно брокерство Robinhood, с меме монетата BONK, предизвикаха рязък скок в цената ѝ.

След значимият скок на цената от 32% миналата седмица, BONK отбеляза по-нататъшно увеличение през нощта, което изстреля цената му до многоседмичен връх.

Този скок последва слуховете, които се разпространяваха в интернет и които предполагаха, че меме монетата скоро може да бъде регистрирана в Revolut и Robinhood.

Според тези слухове финтех гигантът възнамерява да предложи BONK на огромната си потребителска база от над 38 милиона клиенти по целия свят.

Освен това се говори за потенциална инициатива “Научи и спечели“, подкрепена с бюджет от $1.2 милиона, насочена към разширяване на потребителската общност на BONK.

Ако бъде осъществена, тази кампания би могла да привлече до 500,000 нови потребители към екосистемата на BONK. Изключително важно е обаче да се отбележи, че инициативата все още очаква одобрение от BONKDAO, децентрализираната автономна организация, която движи меме монетата.

Ако приемем, че това партньорство се осъществи, BONK ще трябва да се възползва само от едва 1.3% от потребителската база на Revolut, за да постигне целите си. Въпреки това не е издадено официално потвърждение, което да потвърди слуховете около листването и партньорството с Revolut.

Струва си да се отбележи, че приемането на BONK от тези конвенционални борси може да има значителни последици за по-широката екосистема на Solana, тъй като подобна интеграция би могла потенциално да подсили SOL.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.