НАЧАЛО Други

Прогноза за цената на акциите на Google за следващата година

май 3, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на акциите на Google за следващата година

Alphabet Inc. (NASDAQ: GOOG) е лидер в технологичната индустрия, известен със своя иновативен и напредничав подход. Непрекъснатият й успех я превърна в популярен избор за инвеститорите, които вярват в дългосрочния растеж на технологичната индустрия.

Аналитичните рейтинги, извлечени от TradingView, показват цялостно положително отношение към акциите на Google. Последните рейтинги, предоставени от 50 анализатори на GOOG акциите, показват, че 39 от тях се застъпват за категорична покупка, 7 препоръчват покупка, а само 4 предлагат въздържане. Струва си да се отбележи, че никой от експертите на Уолстрийт не е препоръчал продажбата на акциите.

Въз основа на оценките на 45 финансови експерти от Уолстрийт, едногодишната целева цена за акциите на GOOG е $128.96, с висока оценка от $190.31 и ниска оценка от $100 за следващите 12 месеца.

През последния месец GOOG се търгуваше между $101.44 и $109.63. Настоящата цена на акциите е в горната част на този диапазон. GOOG има зона на подкрепа от $104.45 до $106.23 и зона на съпротива от 108.66 до 109.46.

На 1 май експерт по търговия в Twitter, с псевдоним “Nebraskangooner”, изрази положителни нагласи към акциите на Google.

Търговецът отбеляза, че AI технологията и положителните приходи на Google я правят силна инвестиционна възможност. Nebraskangooner също така спомена за модел с 99-дневната проста пълзяща средна – често използван инструмент за технически анализ.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Положителната тендеция може да тласне актива до $100,000


Неотдавнашният спад позволи на трейдърите да тестват отново 99 SMA и фактът, че сега акциите се консолидират плътно над нея, е положителен знак за бичите трейдъри.

Важно е да се помни, че инвестирането на фондовия пазар винаги е свързано с рискове. Бичият уклон към акциите на Google може да остане непокътнат само ако цената на акциите не спадне с повече от 4%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Какво ще стане ако Мексико се присъедини?

Според доклад на Bloomberg Мексико е една от 19-те държави, които са проявили интерес да се присъединят към БРИКС. Въпреки това от Мексико все още не са подали официалното си заявление за присъединяване към алианса.

юни 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Nvidia стигна до трилион долара на фона на AI бумa

Благодарение на нарастващото търсене на технологии за изкуствен интелект, Nvidia за кратко се присъедини към клуба на компаниите с пазарна капитализация от трилион долара.

юни 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Още една държава зарязва долара, за да купува петрол

В сряда Уилям Руто, президентът на Кения, представи нова инициатива за справяне с кризата с долара, която включва приемане на стратегия за закупуване на петрол с националната валута – кенийския шилинг.

юни 1, 2023 15:30 2 мин. четене

Рецесията е тук и тези индикатори сочат към точно това

На фона на нарастващите опасения на експерти и инвеститори относно предстоящ икономически спад, през последните пет десетилетия се наблюдава все по-голямо съвпадение на водещите икономически показатели, което показва голяма вероятност от глобална рецесия в близко бъдеще.

юни 1, 2023 11:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.