НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Положителната тендеция може да тласне актива до $100,000

май 3, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Положителната тендеция може да тласне актива до $100,000

През последните четири месеца се наблюдава последователна възходяща тенденция при Биткойн, което кара някои експерти да смятат, че на хоризонта може да настъпи потенциална бича фаза за криптовалутата.

Според доклад на Fortune предишните тенденции показват, че четиримесечното покачване е довело до среден скок от 260%, което вероятно ще доведе до това Биткойн да надмине предишния си рекорден връх от $69,000 от ноември 2021 г. и потенциално дори да достигне $100,000.

Криптовалутата обаче имаше трудна 2022 г., като цената ѝ спадна до най-ниското ниво от около $15,700 през ноември в условията на крипто мечи пазар. Оттогава насам Биткойн непрекъснато се покачва, въпреки че през последните седмици цената му е в известен застой.

Някои посочиха предстоящото халвинг събитие на Биткойн, което ще намали наполовина възнагражденията за добив на нов блок в блокчейна, като знак, че цената на Биткойн ще се повиши значително през следващата година, въпреки че това не е гарантирано.

Ordinals са NFT в блокчейна на Биткойн, които позволяват вписването на носители, като изображения и аудио, върху сатоши – най-малката единица в блокчейна на Биткойн.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: БРИКС: 24 държави искат да приемат новата валута


Общността на Биткойн прие Ordinals като начин да разшири използването на блокчейна отвъд чисто финансовите приложения.

Неотдавна Ordinals дадоха тласък на криптовалутата. Всъщност в неделя блокчейнът отбеляза най-големия брой транзакции в историята си, отчасти благодарение на незаменяемите токени.

Въпреки това Биткойн все още е изправен пред предизвикателства по пътя си към достигане на върха си от 2021 г., включително очакваното увеличение на лихвените проценти от страна на Фед и предупрежденията за предстояща рецесия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Топ 3 истории за загубени Биткойн богатства

Биткойн има потенциала да генерира значително богатство на притежателите си и историята е доказателство за това – но най-важното е да не загубиш достъпа до своя дигиталния си портфейл.

юни 10, 2023 7:00 4 мин. четене

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.