НАЧАЛО Други

Прогноза за цената на акциите на Apple от Уолстрийт анализатор

02.05.2024 3:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на акциите на Apple от Уолстрийт анализатор

В скорошен анализ Уолстрийт анализаторът Тони Саконаги сподели прозрения за Apple, преминавайки от препоръка за задържане към препоръка за покупка преди тримесечния отчет за приходите на компанията.

Саконаги повиши рейтинга на Apple до “превъзхожда”, като постави целева цена от $195, което предполага потенциално увеличение от 15% през следващата година.

Въпреки слабото представяне на Apple тази година, със спад на акциите с близо 12%, Саконаги вижда възможност, приписвайки спада на опасенията за забавяне на растежа и слабия интерес към последните модели iPhone.

Анализаторът смята, че тези опасения са временни, отбелязвайки приглушените очаквания за предстоящите резултати на Apple за второто тримесечие.

Той подчертава значението на приоритизирането на основните фундаменти на Apple пред краткосрочните колебания на пазара, подчертавайки последователните изплащания на дивиденти и стабилната финансова позиция на компанията, която може да се похвали с над $170 милиарда в парични резерви към 30 декември 2023 г.

Гледайки напред, Саконаги очаква положителна траектория за Apple, движена от фактори като благоприятни цикли на подмяна и интегрирането на усъвършенствани функции за изкуствен интелект в бъдещи продукти.

Тези фактори допринасят за обещаваща перспектива за дългосрочни инвеститори, търсещи възможности за растеж в технологичния сектор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Robinhood обяви обратното изкупуване на акции за $1 милиард

Във вторник Robinhood Markets обяви първия си план да изкупи обратно свои акции на стойност $1 милиард. Този ход е част от стратегията на компанията да премине от стартиращата си фаза към по-зрял етап.

30.05.2024 8:30 1 мин. четене

Готов ли е света за масовото приемане на крипто?

Ако глобалното приемане на криптовалутите се утрои тази година и достигне 15%, резултатът вероятно ще бъде хаотичен.

30.05.2024 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Отношенията на Венецуела със съюза са “изключителни”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро определи отношенията на страната си с членките на БРИКС и БРИКС+ като “изключителни”.

30.05.2024 7:00 1 мин. четене

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.