НАЧАЛО Алткойни

Ще продължи ли Cardano с доброто си представяне през ноември?

ноември 11, 2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще продължи ли Cardano с доброто си представяне през ноември?

Cardano (ADA) наскоро привлече вниманието на инвеститорите, особено на тези, които притежават значителна част от предлагането на монетата в обращение.

Според неотдавнашна публикация на IntoTheBlock, компания, занимаваща се с он-чейн проучвания, през октомври големите притежатели са придобили приблизително 1.89 милиарда ADA монети.

Общата стойност на закупеното предлагане, въз основа на текущата пазарна цена, възлиза на около $670 милиона. IntoTheBlock определя големите притежатели като адреси, притежаващи над 0.1% от предлагането на дадена криптовалута в обращение. Метриката Large Holders Netflow измерва входящите минус изходящите потоци за тези адреси.

Увеличението на тази метрика е показателно за агресивно натрупване от страна на големите играчи. Обикновено силното предпочитание към дадена монета от страна на тази кохорта сигнализира за бичи импулс. IntoTheBlock подчерта, че по-голямата част от активността при покупките е настъпила в ценовия диапазон от $0.249 до $0.271. Интересно е, че въпреки последвалото 29% увеличение на ADA до текущата цена от $0.35, подобно ниво на ентусиазъм при покупките не се наблюдава.

Докато транзакциите, надхвърлящи $100,000 в ADA, се стабилизираха след рязкото увеличение, трансферите, включващи суми, по-големи от $1 милион, се увеличиха между 1 и 3 ноември. Това съвпадна с движението на цената на ADA от $0.28 до $0.32.

Забележителните скокове в натрупването от различни кохорти потребители в различни моменти от време започнаха да се отразяват в общите им авоари. Адресите, притежаващи минимум 100 ADA монети, постоянно се увеличават от края на октомври.

Цената на ADA отбеляза значително увеличение от над 20% през изминалата седмица, което често предизвиква засилен спекулативен интерес.

Тъй като повече търговци се стремят да се възползват от ралито на ADA, има индикации, че търсенето на криптовалутата вероятно ще се увеличи в краткосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.