Home

Проблем с пуловете за ликвидност на Balancer

09.01.2023 16:59 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проблем с пуловете за ликвидност на Balancer

В поредица от туитове, публикувани на 6 януари, децентрализираният  протокол Balancer (BAL) информира потребителите, че проблем с ликвидните пулове на криптоборсата е променил протоколните такси на някои от пуловете до нула.

Според информацията засегнатите пулове са DOLA/bb-a-USD на Етериум (ETH), bb-am-USD/miMATIC на Polygon (MATIC), It’s MAI Life and Smells Like Spartan Spirit на Optimism (OP) и Tenacious Dollar на Fantom (FTM).

Съобщение в Twitter гласи, че проблемът е бил смекчен и в близко бъдеще ще бъде публично оповестен.

Аварийната подсистема на Balancer беше пусната, за да даде възможност на малка група да предприеме действия в случай на злонамерена дейност и/или потенциална загуба на средства.

Първоначалната информация беше, че доставчиците на ликвидност (LP) не трябва да предприемат никакви действия и че просто Balancer няма да получава своят дял от транзакциите.

В друг туит обаче протоколът предупреди доставчиците на ликвидност на засегнатите пулове, че поради свързан проблем участниците в споменатите пулове трябва да премахнат ликвидността си възможно най-скоро, тъй като проблемът не може да бъде смекчен от аварийната DAO.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Една от най-големите инвестиционни банки в света започва да държи Биткойн


Към момента на писане на статията BAL се търгува на цена от $5.6. Изглежда общността е необезпокоявана от новината за потенциалния експлойт, защото цената на токенът реализира над 4% ръст през последните 24 часа. Също така обемът на търговията на актива нарасна с 5% за същия период според данни от CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Binance Labs ръководи инвестиции в платформа за блокчейн гейминг

Подразделението за рисков капитал на най-голямата крипто борса в света по обем на търговията е начело на инвестиция в нов гейминг токен.

24.07.2024 13:30 1мин. четене

Toyota проучва как да интегрира блокчейнa на Етериум

Toyota, големият японски производител на автомобили, обмисля интегрирането на Етериум блокчейн технологията в своите автомобили, както е посочено в скорошна актуализация от Toyota Blockchain Lab.

24.07.2024 11:30 1мин. четене

Топ инвестиционна компания стартира частен кредитен фонд на Solana

Стартъп, специализиран в областта на финансовата токенизация, възнамерява да въведе няколко блокчейн-базирани фонда в Solana мрежата.

23.07.2024 16:30 1мин. четене

Ripple се стреми да бъде лидер във финтех инфраструктурата

Президентът на Ripple очерта амбициозната цел на компанията да се превърне във водещ доставчик на инфраструктура за дигитални активи за финансовия сектор.

23.07.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.