НАЧАЛО Други

Предстои срив на пазарите – ето какво трябва да следим според Артър Хейс

февруари 26, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои срив на пазарите – ето какво трябва да следим според Артър Хейс

Артър Хейс твърди, че Биткойн и другите рискови активи вероятно ще претърпят голяма корекция, преди да настъпи истински бичи пазар.

Артър Хейс, основател на BitMEX и известна фигура в криптовалутната индустрия, наскоро обсъди мнението си за настоящото състояние на пазарите на цифрови активи в интервю за Crypto Banter.

Макар да смята, че Биткойн (BTC) и другите криптовалути все още не са се откъснали напълно от корелацията си с глобалните рискови активи, той също така очаква значителна корекция, преди да настъпи истински бичи пазар.

Хейс прогнозира, че ще настъпи момент на много висока корелация, в който всички рискови активи, включително Биткойн, ще претърпят значителен спад. Той не вярва, че BTC ще пробие дъната, достигнати след срива на FTX, но очаква спад под $20,000.

Въпреки това, след като тази корекция се случи, Хейс каза, че ще бъде “супер бичи” за пространството на цифровите активи, дори ако други пазари изпитват затруднения.

Това е така, защото той е на мнение, че паричните и фискалните власти ще реагират, като печатат повече пари и ги раздават на хората, което в крайна сметка ще повиши стойността на криптовалутите.

В неотдавнашна публикация в блога си Хейс предположи, че ако Биткойн и Етериум продължат неотдавнашното си рали от най-ниските нива на мечия пазар, останалите криптовалути могат да изпитат значителен подем. Според Хейс алткойните биха могли да скочат значително при устойчив бичи пазар на BTC и ETH.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Има ли промяна в пазарната динамика?


Въпреки това Хейс предупреждава, че пазарът на алткойни е силно волатилен и подлежи на бързи колебания. Той отбелязва, че алткойните с ниска стойност, вървят нагоре и надолу на вълни, като ралитата на резервните активи като BTC и ETH обикновено са последвани от ралита на активите с по-ниска стойност.

След това интересът се премества обратно към биткойн и етериум и този процес се повтаря до края на светския бичи пазар.

Като цяло Хейс остава предпазлив оптимист за бъдещето на пазарите на криптовалути, като очаква корекции и бичи периоди, тъй като индустрията продължава да узрява и да се развива. Като ветеран в криптопространството, той внася в своите прогнози и прозрения богати знания и опит.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ще видим агресивно приемане на крипто от големите играчи – Оливър Линч

Оливър Линч, главен изпълнителен директор на Bittrex Global, е оптимист за бъдещето на крипто индустрията.

март 22, 2023 11:00 2 мин. четене

DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска със спорове относно ръководството, тъй като член на екипа се опитва да пусне токен без одобрението на по-широката група.

март 22, 2023 9:00 2 мин. четене

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене