НАЧАЛО Биткойн

Предстои още една разпродажба за Биткойн – Н. Мертен

септември 6, 2022 10:49 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои още една разпродажба за Биткойн – Н. Мертен

Kрипто стратегът Николас Мертен твърди, че на хоризонта се задава още една значителна разпродажба при Биткойн.

Във видео актуализация, водещият на DataDash каза в YouTube видео, че най-голямата криптовалута ще направи още един срив, преди да намери силно ниво на подкрепа в диапазона от $12,000 до $14,000.

Предстои ли ни още едно разпродаване? …Ще получим ли още един окончателен спад на цените и ще изградим ли база върху вероятно по-солиден основополагащ канал около $12,000 до $14,000 за Биткойн? Толкова ли е налудничаво да мислим, че това може да се случи?

Мертен споменава нетната нереализирана печалба и загуба (NUPL) – блокчейн индикатор, който по същество показва дали притежателите на Биткойн са в състояние на печалба или загуба. 

Когато NUPL е над нулата, има повече инвеститори на печалба, отколкото на загуба. При стойност под нулата повече инвеститори са на загуба, отколкото на печалба.

Анализаторът твърди, че NUPL на Биткойн не се е задържал на отрицателна територия достатъчно дълго, за да се приеме, че тенденцията на спад е приключила.

По време на периоди от време, когато сме на високи нива на бичия пазар, моделът NUPL отчита някъде около 0.7 до 0.75, наистина свръхкупен, и започваме да навлизаме в отрицателна територия, където цената е по-ниска от средната цена на повечето биткойни, на която са се движили във веригата.

Сега можете да видите, че когато навлезем в този син диапазон, което се случи за кратък период от време през юни, ние сме склонни да се задържим в този диапазон за известно време по време на типичните мечи пазари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) може са спадне до $15,000 – Макс Гохман


Мертен подчерта, че BTC никога не се е търгувала в период на затягане на паричната политика и повишаване на лихвените проценти. Той също така каза, че се съмнява, че Федералният резерв в крайна сметка ще се върне към количествените облекчения в скоро време, както се е случвало в миналото.

Искам да наблегна на едно голямо нещо. През всичките 10, общо взето 12 години, през които Биткойн се търгува ликвидно на борсите, никога не сме имали пълна 50% рецесия или почти депресивна корекция или мечи пазар при акциите. 

Имали сме типичните 20% мечи пазари, при които нещата започват да се разпродават с 20% до 30%, при които нещата се разпродават [и] Фед идва на помощ, спасявайки положението.

[Въпреки това] Фед вече не може да прави това, което е правил преди, не и ако не охлади инфлацията… Ако Федералният резерв по някаква причина започне да печата повече и се опита да спаси положението, той ще изостри проблема сериозно. 

Фед не може да направи това в свят на [проблеми] с веригата за доставки, на недостиг на таланти в икономиката, на ниско участие на работната сила и на всички опасения около цените на суровините.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене

Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

Ветеранът в крипто търговията предполага, че параболичният скок на Биткойн през 2019 г. може да представлява проблем за бъдещото ценово действие на дигиталната валута.

март 21, 2023 18:00 1 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене