НАЧАЛО Алткойни

Председателят на SEC призовава за търпение за стартирането на спот Етериум ETF

07.06.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Председателят на SEC призовава за търпение за стартирането на спот Етериум ETF

Неотдавнашните изявления на председателя на SEC Гари Генслер подчертават внимателното обсъждане около процеса на одобрение за спот Етериум ETF в САЩ.

Въпреки текущите актуализации от емитентите и дискусиите с SEC, Генслер препоръча търпение, намеквайки за потенциално продължителен период на преглед. Този предпазлив тон отразява ангажимента на SEC за задълбочена оценка и защита на инвеститорите, осигурявайки стабилна входна точка за основните инвеститори на пазара на Етериум.

Пътят към одобрение на Етериум ETF е белязано от смесица от очакване и несигурност след зелената светлина на SEC за спот ETH ETF през май. Докато инвеститорите с нетърпение очакват стартирането на тези ETF, регулаторната среда остава сложна, като компаниите преразглеждат своите приложения, за да отговорят на опасенията на SEC.

Това съвместно усилие между регулатори и емитенти има за цел да се ориентира в тънкостите на крипто регулирането, като същевременно насърчава иновациите и стабилността на пазара.

Въпреки различните мнения сред анализаторите относно сроковете за стартиране на ETF, едно нещо остава ясно: предпазливият подход на SEC сигнализира за ключов момент в интегрирането на криптовалутата в традиционните финанси.

Докато дискусиите продължават и приложенията се преразглеждат, инвеститорите трябва да се адаптират към развиващия се регулаторен пейзаж и да се подготвят за постепенно внедряване на Етериум ETF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Aptos ще задмине Solana до три години според Артър Хейс

Артър Хейс от BitMEX наскоро прогнозира, че Aptos (APT), блокчейн мрежа от първи слой, ще изпревари Solana (SOL) до 2-3 години.

18.06.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.