НАЧАЛО Алткойни

Бомбастична прогноза за цената на Етериум от VanEck

06.06.2024 16:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бомбастична прогноза за цената на Етериум от VanEck

Анализаторите на VanEck актуализираха прогнозата си за цената на най-големият алткойн Етериум (ETH) за 2030 г. до $22,000.

Докладът на инвестиционната компания се позовава на преоценка на фундаменталната инвестиционна обосновка около Етериум, като са използвани актуализирани финансови модели и количествени анализи на взаимодействието на ETH с Биткойн в различни портфейли.

Анализаторите Матю Сигел, Патрик Буш и Денис Зиновиев изразиха повишена увереност в дългосрочния потенциал на Етериум, като подчертават стойностното му предложение за предприемачите и потенциала му да промени традиционните финансови пазари и големите технологии.

Потенциалното одобрение на спот Етериум ETF, за чието листване е кандидатствала VanEck, е значителен фактор за тази бича перспектива. След успешното стартиране на спот Биткойн ETF по-рано тази година, миналия месец SEC одобри подаването на 19b-4 документите за стартирането на спот Етериум ETF. Макар че одобрението на S-1 заявленията все още се очаква, потенциалното пускане на тези ETF-и може да увеличи достъпността и търсенето на алткойна.

Анализаторите на VanEck твърдят, че спот ETH ETF-ите ще осигурят значителни ползи, позволявайки на финансовите консултанти и институционалните инвеститори да държат ETH при квалифицирани попечители и да се възползват от ценовите и ликвидните предимства на ETF-ите. Те предвиждат, че Етериум ще продължи да доминира в пространството на платформите за смарт договори поради своята рентабилност, характер на отворен код и революционен потенциал.

Именно този прогнозиран растеж може да доведе до значителни парични потоци към криптовалутата, което да изпрати пазарната ѝ капитализация до $2.2 трилиона, или $22,000 на монета, до 2030 г. В доклада обаче се отчитат и рискове като регулаторна несигурност, конкуренция и развиващ се пазар на криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.