НАЧАЛО Алткойни

ПОТВЪРДЕНО: Dogecoin ще бъде пратен на луната

ноември 17, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПОТВЪРДЕНО: Dogecoin ще бъде пратен на луната

Dogecoin се отправя на първата в историята си космическа мисия, като за това бе потвърдено от официалния акаунт на DOGE в X (Twitter).

Неотдавна екипът на Dogecoin разкри плановете си за революционна мисия, организирана от Astrobotic Technology, водеща компания в областта на роботиката със седалище в Пенсилвания. Тази инициатива има за цел да изведе вдъхновената от меме криптовалута на лунната повърхност.

Изстрелването е планирано за 24 декември 2023 г. и ще включва материален Dogecoin, който ще бъде вграден в DHL Moonbox – специално проектиран контейнер на борда на ракетата Vulcan Centaur на ULA. Лунната кутия служи като капсула на времето, носеща набор от земни артефакти, предназначени за поставяне на Луната.

Данните на Astrobotic Technology сочат, че DHL Moonbox, предназначен за Луната, се състои от разнообразни предмети, доставени от различни краища на света, включително от Съединените щати, Германия, Канада и други страни.

Важно е да се отбележи, че това начинание позиционира DOGE като пионерската криптовалута, която ще пътува до Луната, отбелязвайки значителен етап за игривата, но влиятелна дигитална монета.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.